Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 70344" data-attributes="member: 613"><p>[ATTACH=full]4105[/ATTACH]</p><p></p><p><span style="font-size: 18px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-size: 30px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"> <strong> <a href="http://www.notformen.mk/ljubov-i-seks/najdobrata-jas/7129-teshka-za-sakanje.html"><u><span style="color: #bababa">Тешка за сакање</span></u></a></strong></span></span></span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="color: #333333"><span style="font-size: 12px">„Јас сум тешка за тешките и лесна за лесните“, често знаеше да се опише оваа девојка. И навистина кон луѓето блиски до нејзиното срце беше и мила и фина и искрена, за разлика од оние кои со првиот поглед не ја мамеа нејзината симпатија, па ги третираше дистанцирано и рамнодушно.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="color: #333333"><span style="font-size: 12px">Баш беше тешка за тешките, за оние кои не ја ценеа, за кои чувствуваше дека сакаат да ја повредат или едноставно не и се допаѓаа како личности.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="color: #333333"><em><u>ЗА ЉУБОВТА СЕ ГОВОРИ..</u></em></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="color: #333333">И кога сме на љубовно поле и говориме објективно таа беше баш тешка за сакање, во неа се бореа ангелот и ѓаволот, а нејзиното однесување беше токму како кафето кое го пиеше, ниту премногу благо, ниту премногу горко. А љубовта си бара блажина, си бара дури усните како од шербет кафе да ти се залепат понекогаш, но таа никако да го извади тоа од себе дури и пред оној кој го сакаше највеќе на светот.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="color: #333333"><span style="font-size: 12px">Во неа често ќе заиграше ѓаволската искра дека секогаш е во право, непоправливата тврдоглавост и желбата да се инаети додека не истера по свое. Замисленото мораше да биде реализирано по секоја цена, без разлика дали некој ќе биде повреден на патот кон тоа.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Но знаеше да биде и најдобра на свет... Ја красеше искреноста, која денес е скапа карактерна црта и ретко кој ја поседува. Не бараше швалер затоа што од момчето не се чувствуваше доволно сакана, туку му кажуваше в лице што чувствува, не трупаше во себе фрустрации, туку отворено покажуваше што и недостига и на крајот не ставаше патент на устата за да не каже прва „те сакам“.</span></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Имаше преголеми мечти за себе во животот, веруваше дека заслужува најдобро, па така и се однесуваше на моменти нескромно, дури и лакомо.</span></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Во морето на просечни девојки кои се задоволуваат со трошка љубов, таа беше судена и осудена како: тешка за сакање.</span></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Дали вие сте тешки за сакање?</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Дали се пронаогате во текстот или вашиот карактер е сосема поинаков,текстот е за девојка но темава е и за девојките и за машките.</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Каков партнер преферирате?</span></strong></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'">Буквално искрен до степен на кажување па дури и на суровата вистина или преферирате и работи за кои ке бидете излажени само да избегнете конфликт?</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 70344, member: 613"] [ATTACH=full]4105[/ATTACH] [SIZE=5][B][COLOR=#333333][SIZE=30px][FONT=trebuchet MS] [B] [URL='http://www.notformen.mk/ljubov-i-seks/najdobrata-jas/7129-teshka-za-sakanje.html'][U][COLOR=#bababa]Тешка за сакање[/COLOR][/U][/URL][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=trebuchet MS][COLOR=#333333][SIZE=3]„Јас сум тешка за тешките и лесна за лесните“, често знаеше да се опише оваа девојка. И навистина кон луѓето блиски до нејзиното срце беше и мила и фина и искрена, за разлика од оние кои со првиот поглед не ја мамеа нејзината симпатија, па ги третираше дистанцирано и рамнодушно.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=trebuchet MS][COLOR=#333333][SIZE=3]Баш беше тешка за тешките, за оние кои не ја ценеа, за кои чувствуваше дека сакаат да ја повредат или едноставно не и се допаѓаа како личности.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=trebuchet MS][COLOR=#333333][I][U]ЗА ЉУБОВТА СЕ ГОВОРИ..[/U][/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=trebuchet MS][COLOR=#333333]И кога сме на љубовно поле и говориме објективно таа беше баш тешка за сакање, во неа се бореа ангелот и ѓаволот, а нејзиното однесување беше токму како кафето кое го пиеше, ниту премногу благо, ниту премногу горко. А љубовта си бара блажина, си бара дури усните како од шербет кафе да ти се залепат понекогаш, но таа никако да го извади тоа од себе дури и пред оној кој го сакаше највеќе на светот.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=trebuchet MS][COLOR=#333333][SIZE=3]Во неа често ќе заиграше ѓаволската искра дека секогаш е во право, непоправливата тврдоглавост и желбата да се инаети додека не истера по свое. Замисленото мораше да биде реализирано по секоја цена, без разлика дали некој ќе биде повреден на патот кон тоа.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=trebuchet MS][SIZE=3]Но знаеше да биде и најдобра на свет... Ја красеше искреноста, која денес е скапа карактерна црта и ретко кој ја поседува. Не бараше швалер затоа што од момчето не се чувствуваше доволно сакана, туку му кажуваше в лице што чувствува, не трупаше во себе фрустрации, туку отворено покажуваше што и недостига и на крајот не ставаше патент на устата за да не каже прва „те сакам“.[/SIZE][/FONT] [FONT=trebuchet MS][SIZE=3]Имаше преголеми мечти за себе во животот, веруваше дека заслужува најдобро, па така и се однесуваше на моменти нескромно, дури и лакомо.[/SIZE][/FONT] [FONT=trebuchet MS][SIZE=3]Во морето на просечни девојки кои се задоволуваат со трошка љубов, таа беше судена и осудена како: тешка за сакање.[/SIZE][/FONT] [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Дали вие сте тешки за сакање?[/SIZE][/B][/FONT] [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Дали се пронаогате во текстот или вашиот карактер е сосема поинаков,текстот е за девојка но темава е и за девојките и за машките.[/SIZE][/B][/FONT] [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Каков партнер преферирате?[/SIZE][/B][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=trebuchet MS]Буквално искрен до степен на кажување па дури и на суровата вистина или преферирате и работи за кои ке бидете излажени само да избегнете конфликт?[/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
На врв
Bottom