Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Тест за бременост
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="GIRL004" data-source="post: 372255" data-attributes="member: 7395"><p>sakam da spodelam iskustvo i da prasam ... Epa vaka jas so decko mi na 15 ti ovaj mesec napravivme mala greska ... I svrsi vo mene ciklus imav na prvi mi traese do kaj 7mi seuste mi nema dojdeno ama ocekuvam implantacijata koga ke se sluci dali e moralno da ima malo krvarenje ili moze i da nedojdi do krvarenje? Jas sakam da imam bebus ama toa krvarenje mene ne mi se sluci seuste .. Znaci deka ne fatilo? ...</p><p></p><p>A i uste edno prasanje dali cetiri .... dena pred da mi dojdi mozno e da zabremenam bidejki svrsi vo mene uste nekolku pati i nekni i vceraa... Fala vi i izvinete za referatite ama ljubopitna sum za vasite odgovori</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GIRL004, post: 372255, member: 7395"] sakam da spodelam iskustvo i da prasam ... Epa vaka jas so decko mi na 15 ti ovaj mesec napravivme mala greska ... I svrsi vo mene ciklus imav na prvi mi traese do kaj 7mi seuste mi nema dojdeno ama ocekuvam implantacijata koga ke se sluci dali e moralno da ima malo krvarenje ili moze i da nedojdi do krvarenje? Jas sakam da imam bebus ama toa krvarenje mene ne mi se sluci seuste .. Znaci deka ne fatilo? ... A i uste edno prasanje dali cetiri .... dena pred da mi dojdi mozno e da zabremenam bidejki svrsi vo mene uste nekolku pati i nekni i vceraa... Fala vi i izvinete za referatite ama ljubopitna sum za vasite odgovori [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Тест за бременост
На врв
Bottom