Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тајна врска со зафатен дечко
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 302583" data-attributes="member: 2191"><p>Се наоѓам точно во таква врска. Со неа е 4 години, последните две години веќе е од интерес. Таа му помага многу финансиски оти е богаташка. Постара е од него 7 години. </p><p>Е сега... Мене ме запозна сосема случајно и се вљуби на прв поглед во мене. Прво не сакав да се гледаме,чунки мислам дека не треба да се мешам во врска. Но после неколку пишувања ме убеди да се видиме. Се гледавме многу пати и додека се гледаше со мене од работа кај мене од мене на спиење,на неа ни телефон не и креваше, ми покажа и телефон и фб да ме увери дека ја има ставено на игнор.Бевме и на негово службено патување заедно. Со се ми покажуваше дека сум му се допаднала, дури и не покажуваше дека сексот му е битен одма на прва средба туку самата јас сум му битна. Откако дозна таа за мене го принуди на заеднички одмор се додека јас не заминам од Македонија. Се видовме последен пат и ми рече дека е во тешка ситуација и мора да се откачи од неа некако.</p><p>Пошто го запознав преку еден роднина го замолив да го праша што и како понатаму, тој му одговорил дека треба трпение и време додека да се тргне од неа и во најскор можен период ќе ми дојде овде.Да ме види. И пишува веќе од време на време. </p><p></p><p>А јас емотивна будала се заљубив и јас во него. Мислам дека не сум виновна,тој инсистираше на средбите со мене и докази на сите страни дека таа не му значи,но фамилиите и со пари и онака им се поврзани па малку ќе е тешко да се оттрне. </p><p></p><p>Можеби грешам,можеби нема да ја остави и да ме земе мене, но надежта последна умира.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 302583, member: 2191"] Се наоѓам точно во таква врска. Со неа е 4 години, последните две години веќе е од интерес. Таа му помага многу финансиски оти е богаташка. Постара е од него 7 години. Е сега... Мене ме запозна сосема случајно и се вљуби на прв поглед во мене. Прво не сакав да се гледаме,чунки мислам дека не треба да се мешам во врска. Но после неколку пишувања ме убеди да се видиме. Се гледавме многу пати и додека се гледаше со мене од работа кај мене од мене на спиење,на неа ни телефон не и креваше, ми покажа и телефон и фб да ме увери дека ја има ставено на игнор.Бевме и на негово службено патување заедно. Со се ми покажуваше дека сум му се допаднала, дури и не покажуваше дека сексот му е битен одма на прва средба туку самата јас сум му битна. Откако дозна таа за мене го принуди на заеднички одмор се додека јас не заминам од Македонија. Се видовме последен пат и ми рече дека е во тешка ситуација и мора да се откачи од неа некако. Пошто го запознав преку еден роднина го замолив да го праша што и како понатаму, тој му одговорил дека треба трпение и време додека да се тргне од неа и во најскор можен период ќе ми дојде овде.Да ме види. И пишува веќе од време на време. А јас емотивна будала се заљубив и јас во него. Мислам дека не сум виновна,тој инсистираше на средбите со мене и докази на сите страни дека таа не му значи,но фамилиите и со пари и онака им се поврзани па малку ќе е тешко да се оттрне. Можеби грешам,можеби нема да ја остави и да ме земе мене, но надежта последна умира. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тајна врска со зафатен дечко
На врв
Bottom