Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 233650" data-attributes="member: 1010"><p>Нека го направи татко ми тоа на мојата мајка има со партали да го избркам од дома,да се откажам од него и преку весник ако треба...</p><p>Не,за мене не е тоа родител.Наместо да има повеке срекни моменти со фамилијата тој оди по други жени...</p><p>Но верувај ми драга <a href="http://forum.crnobelo.com/members/srcu6ka.2679/">srcu6ka</a> кога ке види дека тој губи ке сака назад...Секогаш е така...Можам со часови да раскажувам за примери но не сакам не ми е поентата тоа.Ме интересира дали некој близок знае за тоа освен ти и мајка ти?</p><p>Обратете се некому...Направете нешто...Не седете со скрстени раце.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 233650, member: 1010"] Нека го направи татко ми тоа на мојата мајка има со партали да го избркам од дома,да се откажам од него и преку весник ако треба... Не,за мене не е тоа родител.Наместо да има повеке срекни моменти со фамилијата тој оди по други жени... Но верувај ми драга [URL='http://forum.crnobelo.com/members/srcu6ka.2679/']srcu6ka[/URL] кога ке види дека тој губи ке сака назад...Секогаш е така...Можам со часови да раскажувам за примери но не сакам не ми е поентата тоа.Ме интересира дали некој близок знае за тоа освен ти и мајка ти? Обратете се некому...Направете нешто...Не седете со скрстени раце. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
На врв
Bottom