Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 233563" data-attributes="member: 613"><p>Ако ова се однесуваше на мојот пост,јас никаде не напишав дека е добар родител,туку го потенцирав она што таа кажа дека и мајка и после 21 година била изненадена од реакцијата на мажот и.</p><p>И пред тоа не им било сјајно,а каде е само сјајно?</p><p>Сега поминуваат низ пеколен период,но тој каков и да е нема да престане да и биде родител.</p><p>Е сега,прашањетое каков?</p><p>Сите имаме родители,некогаш и ние ке бидеме,не дај боже да некој се најде во таква ситуација,ако веке се нема најдено,тек тогаш ке видиме дали оној кој не створил и израснал така лесно можеме да му кажеме,,Ти си нечовек,,.</p><p>Можеме да му бидеме љути,да не сакаме да станеме она што тој станал,но фактот дека ни е родител ништо не го оспорува.</p><p>И сепак наше е да пробаме да бидеме различни од него како што е таткото во случајов,и тоа ке биде наша доблест,ваљда.</p><p>Но сепак ова е како јас гледам на работите,а сите луге се различни.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 233563, member: 613"] Ако ова се однесуваше на мојот пост,јас никаде не напишав дека е добар родител,туку го потенцирав она што таа кажа дека и мајка и после 21 година била изненадена од реакцијата на мажот и. И пред тоа не им било сјајно,а каде е само сјајно? Сега поминуваат низ пеколен период,но тој каков и да е нема да престане да и биде родител. Е сега,прашањетое каков? Сите имаме родители,некогаш и ние ке бидеме,не дај боже да некој се најде во таква ситуација,ако веке се нема најдено,тек тогаш ке видиме дали оној кој не створил и израснал така лесно можеме да му кажеме,,Ти си нечовек,,. Можеме да му бидеме љути,да не сакаме да станеме она што тој станал,но фактот дека ни е родител ништо не го оспорува. И сепак наше е да пробаме да бидеме различни од него како што е таткото во случајов,и тоа ке биде наша доблест,ваљда. Но сепак ова е како јас гледам на работите,а сите луге се различни. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
На врв
Bottom