Танцување со некого

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Романтично дожививање според вас или само активност?

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Секако дека чуството со некој близок е различно од оноа кога танцуваш рендом со некој пријател или познаник.
Тоа што темата сака да го открие - дали има и во двата случаи неке романтично чуство, не ме прави ниту мене ниту пак било кој друг мене кандидат за активност.:*

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Романтично во секој случај само што кога ми се укажала таква прилика ,а немало многу јас гледам по далеку малце во поглед на романтиката па би било уште по романтично таа да продолжи :D;) па каде ќе отиде :) ,а далеку треба де да оди нели ?!
@misterija ради реда е ,а не реда ради (bravo) срамота :p;) не се плаши !

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ако танцот е со некој што го симпатизирам и посакувам, тогаш би било нешто многу елегантно и романтично :)

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
Секој ден танцувам со некој, таква ми е професијата.
Сум танцувала со многу луѓе, но најубаво е со тој што го сакаш со цело твое срце

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
порано во диско имаше "даме бирају"...еххх млади луди убави години...едвај чекавме да дојде тој момент и да го поканиш на танц тој што го посакуваш(inlove)
Во танцувањето ако не внесеш романтика, ќе биде активност која не е убава за гледање:)

Одев во ритам плус, обожувам латино амер.танци..тангото и пасадобле ми се најромантични(inlove)(inlove)..но треба добар партнер што ќе го следи секој твој чекор:wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: -alf-