Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тактика во додворување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Antares" data-source="post: 215772" data-attributes="member: 1076"><p>Што ке ти е женска која трча по твоите пари, парите се минлива работа ги имаш па ги немаш и ке те оставе како куче после до некој контејнер. Се е до тоа колку ти фаќа црпката, да знаеш да пристапиш кон девојче и најнормално да не изиграваш горила кој директно оде со намера да ја легне и не знам со еден збор да ја фане ја вака ја нака ја онака. Ако сакаш на прва да легниш оди плати си не треба ни да и збориш покажи и црвена сама ке легне.</p><p>Ок некои девојчиња сакаат нешто такво, зависи до девојка.</p><p>Имам пријатели кои имаат не знам колку пари и не знам какви коли па нема женско фанато. Оти не знае збор да каже. А кога ми кажува што ке и каже да земеш да умреш од смеа.</p><p>Што знам парите јесте да се фактор за тие што трчат по нив но не за сите. Не зборувај множина.</p><p>Сум испагал и без денар во мене па сум бил со девојчиња. Ќе извините не е ова фалба или нешто само пример дека не треба да се генерализира.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Antares, post: 215772, member: 1076"] Што ке ти е женска која трча по твоите пари, парите се минлива работа ги имаш па ги немаш и ке те оставе како куче после до некој контејнер. Се е до тоа колку ти фаќа црпката, да знаеш да пристапиш кон девојче и најнормално да не изиграваш горила кој директно оде со намера да ја легне и не знам со еден збор да ја фане ја вака ја нака ја онака. Ако сакаш на прва да легниш оди плати си не треба ни да и збориш покажи и црвена сама ке легне. Ок некои девојчиња сакаат нешто такво, зависи до девојка. Имам пријатели кои имаат не знам колку пари и не знам какви коли па нема женско фанато. Оти не знае збор да каже. А кога ми кажува што ке и каже да земеш да умреш од смеа. Што знам парите јесте да се фактор за тие што трчат по нив но не за сите. Не зборувај множина. Сум испагал и без денар во мене па сум бил со девојчиња. Ќе извините не е ова фалба или нешто само пример дека не треба да се генерализира. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тактика во додворување
На врв
Bottom