Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Сѐ се враќа, сѐ се плаќа?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 170811" data-attributes="member: 266"><p>Ако во нешто верувам, тоа е карма. За секое дело, дали позитивно или негативно, има последици. Само е прашање на време, sooner or later. Понекогаш кога ќе направиш нешто позитивно/добро, можеби веднаш нема да ти се врати. Ќе се запрашаш, зошто кога човек прави добро, не ми се враќа со добро? Но, во иднина токму за тоа нешто што си го направил, еден ден ќе ти се врати. Колку пати откако нешто ќе ми се случи, си имам речено, ахааааа еве ја последицата, поради тоа и тоа што направив тогаш, сега ова се случува. А некогаш може да се случи несвесно да погрешиме и после да се чудиме зошто нешто лошо ни се случило.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 170811, member: 266"] Ако во нешто верувам, тоа е карма. За секое дело, дали позитивно или негативно, има последици. Само е прашање на време, sooner or later. Понекогаш кога ќе направиш нешто позитивно/добро, можеби веднаш нема да ти се врати. Ќе се запрашаш, зошто кога човек прави добро, не ми се враќа со добро? Но, во иднина токму за тоа нешто што си го направил, еден ден ќе ти се врати. Колку пати откако нешто ќе ми се случи, си имам речено, ахааааа еве ја последицата, поради тоа и тоа што направив тогаш, сега ова се случува. А некогаш може да се случи несвесно да погрешиме и после да се чудиме зошто нешто лошо ни се случило. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Сѐ се враќа, сѐ се плаќа?
На врв
Bottom