Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Статуси на Фејсбук
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Priroden" data-source="post: 322994" data-attributes="member: 1949"><p>За убавата жена лошо зборуваат тие што не можеле да ја имаат и тие што и завидувале. Aма:</p><p></p><p>И тие што навреме ја прочитале ко буквар и притоа свесно ја оставиле да дејствува за да видат до каде ќе оди.</p><p></p><p>И тие што сфатиле дека и после толку прочитани книги се што научила е ,,Жените можат исто што и мажите, но на високи потпетици'' и ,,Инатот, гордоста и лицемерието се лек за канцер и сида''.</p><p></p><p>И тие што сфатиле дека реченицата животот е прекраток за да се замараш за такви особи е излитена, во споредба со животот е прекраток за да таквите особи утре бидат почитувани, возвишувани, па и јавно пофалувани........</p><p></p><p>____________________________________________________________</p><p></p><p>На жената не и треба маж кој ќе ги реши сите нејзини проблеми,на жената и треба маж кој нема да биде уште еден нејзин проблем.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Priroden, post: 322994, member: 1949"] За убавата жена лошо зборуваат тие што не можеле да ја имаат и тие што и завидувале. Aма: И тие што навреме ја прочитале ко буквар и притоа свесно ја оставиле да дејствува за да видат до каде ќе оди. И тие што сфатиле дека и после толку прочитани книги се што научила е ,,Жените можат исто што и мажите, но на високи потпетици'' и ,,Инатот, гордоста и лицемерието се лек за канцер и сида''. И тие што сфатиле дека реченицата животот е прекраток за да се замараш за такви особи е излитена, во споредба со животот е прекраток за да таквите особи утре бидат почитувани, возвишувани, па и јавно пофалувани........ ____________________________________________________________ На жената не и треба маж кој ќе ги реши сите нејзини проблеми,на жената и треба маж кој нема да биде уште еден нејзин проблем. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Статуси на Фејсбук
На врв
Bottom