Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Статуси на Фејсбук
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WomanInRed" data-source="post: 22859" data-attributes="member: 183"><p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Ние сме добри адвокати за своите грешки, а одлични судии за туѓите..</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Во животот е слично како и во математиката - не секогаш ги разбираш работите, но принуден си да се навикнуваш на нив..</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">За да успееме не треба да дозволиме почетниот неуспех да не двоуми.</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">„Најсреќниот човек на светот не е тој што нема проблеми, туку оној што ќе научи да живее со работите – кои се далеку од идеални.“</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Кога си на врвот сите се држат за тебе, но кога се давиш, сите се во чамец и веќе не им е гајле што ти тонеш.</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Каде што постои желба, постои и можност! </span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Колку би било поинаку, кога болката би ја чувствувал и тој што ја предизвикува..</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект? </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Затоа што повеќето мажи се глупи, но многу малку од нив се слепи !!!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WomanInRed, post: 22859, member: 183"] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#000000][SIZE=11px][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Ние сме добри адвокати за своите грешки, а одлични судии за туѓите..[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Во животот е слично како и во математиката - не секогаш ги разбираш работите, но принуден си да се навикнуваш на нив..[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]За да успееме не треба да дозволиме почетниот неуспех да не двоуми.[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]„Најсреќниот човек на светот не е тој што нема проблеми, туку оној што ќе научи да живее со работите – кои се далеку од идеални.“[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Кога си на врвот сите се држат за тебе, но кога се давиш, сите се во чамец и веќе не им е гајле што ти тонеш.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Каде што постои желба, постои и можност! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Колку би било поинаку, кога болката би ја чувствувал и тој што ја предизвикува..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект? [/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Затоа што повеќето мажи се глупи, но многу малку од нив се слепи !!![/COLOR][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Статуси на Фејсбук
На врв
Bottom