Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Според кој критериум ја избравте/ќе ја изберете професијата?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 194966" data-attributes="member: 2082"><p>Искрено, сега на овие години размислувам од тој аспект да она што ќе го работам ќе биде она во што уживам и со задоволство го работам.Но како што поминува времево свесна сум дека всушност и немаме многу избор подоцна кога основната цел ќе ни биде заработката.</p><p>Ако бирам тоа што сакам, тогаш тоа ќе биде нешто поврзано со економијата и маркетингот, се' што е од таа област и во кое што е застапено комуницирање со други луѓе и јавни говори, презентации.Тоа е она во што уживам и во кое што гледам перспектива и ем задоволство ем пари, и ќе се борам за тоа во животов секогаш, но никој не може да знае, на крај ако дојде до тоа да немам друг избор ќе го работам она што ќе ми носи пари, сепак задоволството ќе го најдиш и на друго место ама парите не паѓаат од небо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 194966, member: 2082"] Искрено, сега на овие години размислувам од тој аспект да она што ќе го работам ќе биде она во што уживам и со задоволство го работам.Но како што поминува времево свесна сум дека всушност и немаме многу избор подоцна кога основната цел ќе ни биде заработката. Ако бирам тоа што сакам, тогаш тоа ќе биде нешто поврзано со економијата и маркетингот, се' што е од таа област и во кое што е застапено комуницирање со други луѓе и јавни говори, презентации.Тоа е она во што уживам и во кое што гледам перспектива и ем задоволство ем пари, и ќе се борам за тоа во животов секогаш, но никој не може да знае, на крај ако дојде до тоа да немам друг избор ќе го работам она што ќе ми носи пари, сепак задоволството ќе го најдиш и на друго место ама парите не паѓаат од небо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Според кој критериум ја избравте/ќе ја изберете професијата?
На врв
Bottom