Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Со кого си - таков си?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="fantina" data-source="post: 289061" data-attributes="member: 1023"><p>Ова „Со кого си таков си“ сите различно го сфаќаме. Така да, зависи од тоа како гледаш на работите. Јас би рекла да со кого си таков си. Не дека ако другарка ми слуша рап и јас ќе слушам, туку дека не можам да бидам најдобра другарка со некоја која на пример редовно е дрогирана да речиме, а јас не. Како би опстојувала јас што немам пробано во такво друштво на пример? Или ќе треба и јас да запливам во тие води или едностанво да се дистанцирам. Ова го земам само како пример. Ете затоа сум за она „Со кого си таков си“, затоа што е логично да ги бираш пријателите или партнерот по сличен карактер, слични гледишта на животот, слични сфаќања и интереси итн. А ова за озборувањето на комшиите ми е сосема друга тема.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fantina, post: 289061, member: 1023"] Ова „Со кого си таков си“ сите различно го сфаќаме. Така да, зависи од тоа како гледаш на работите. Јас би рекла да со кого си таков си. Не дека ако другарка ми слуша рап и јас ќе слушам, туку дека не можам да бидам најдобра другарка со некоја која на пример редовно е дрогирана да речиме, а јас не. Како би опстојувала јас што немам пробано во такво друштво на пример? Или ќе треба и јас да запливам во тие води или едностанво да се дистанцирам. Ова го земам само како пример. Ете затоа сум за она „Со кого си таков си“, затоа што е логично да ги бираш пријателите или партнерот по сличен карактер, слични гледишта на животот, слични сфаќања и интереси итн. А ова за озборувањето на комшиите ми е сосема друга тема. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Со кого си - таков си?
На врв
Bottom