Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Историја
Социјализам или капитализам?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anakin" data-source="post: 184308" data-attributes="member: 1770"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Социјализам кој според мене никогаш не бил спроведен во глобала а и незнам дали може..интелектуална критика , прогресива =голи оток и предмет на тајните служби- моите беа инспектори лесна им земја ...несакав да зборувам што се не слушнав подоцна кога пораснав а од друга страна капитализам ќе го цитирам некого „Водачи слепи и безумни! Па вие комарецот го цедите, а камилата ја проголтувате“!!!</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Жал ми е што неможам да дадам поголеми образложенија....</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Мојата желба е високо развиена свест....високо свесна средина...нема драга да ти треба систем....нека звучи утописки...човекот е создаден да биде слободен...наметнатите граници и системи и норми се тие кои те држат заробен!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anakin, post: 184308, member: 1770"] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Социјализам кој според мене никогаш не бил спроведен во глобала а и незнам дали може..интелектуална критика , прогресива =голи оток и предмет на тајните служби- моите беа инспектори лесна им земја ...несакав да зборувам што се не слушнав подоцна кога пораснав а од друга страна капитализам ќе го цитирам некого „Водачи слепи и безумни! Па вие комарецот го цедите, а камилата ја проголтувате“!!![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Жал ми е што неможам да дадам поголеми образложенија....[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Мојата желба е високо развиена свест....високо свесна средина...нема драга да ти треба систем....нека звучи утописки...човекот е создаден да биде слободен...наметнатите граници и системи и норми се тие кои те држат заробен![/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Историја
Социјализам или капитализам?
На врв
Bottom