Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Социјален живот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="sweetflower" data-source="post: 317734" data-attributes="member: 6101"><p>decki neka mi pomogne nekoj...mnogu sum osamena nemam drugarki,ne zatoa sto nesakam da se druzam.imav 3 najdobri drugarki so koi se druzevme nonstop se do 8 odd.potoa tie se zapisaa sredno vo drugo uciliste a jas vo drugo i taka ostanav sama,pocnaa da me odbegnuvaat i me otfrlija,potoa jas vo 1 god si fativ decko so koj bev 1ipol godina i celo vreme bev sonego sonego setav izleguvav sekade i na kraj raskinavme zatoa sto bese ljubomoren i sonego se custvuvav neubavo ne bev sigurna dali go sakam...otkoga raskinavme jas pocnav da izleguvam i so bratucedi i skolski no toa traese nekolku meseci.sega povtorno sum sama nemam so koj da se druzam,da izleguvam,nikoj ne go interesira mojata osamenost...ne sum izlegla vo kafic celi 4 meseci i mnogu mi e tesko neznam komu da se obratam... ve molam pomognete</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sweetflower, post: 317734, member: 6101"] decki neka mi pomogne nekoj...mnogu sum osamena nemam drugarki,ne zatoa sto nesakam da se druzam.imav 3 najdobri drugarki so koi se druzevme nonstop se do 8 odd.potoa tie se zapisaa sredno vo drugo uciliste a jas vo drugo i taka ostanav sama,pocnaa da me odbegnuvaat i me otfrlija,potoa jas vo 1 god si fativ decko so koj bev 1ipol godina i celo vreme bev sonego sonego setav izleguvav sekade i na kraj raskinavme zatoa sto bese ljubomoren i sonego se custvuvav neubavo ne bev sigurna dali go sakam...otkoga raskinavme jas pocnav da izleguvam i so bratucedi i skolski no toa traese nekolku meseci.sega povtorno sum sama nemam so koj da se druzam,da izleguvam,nikoj ne go interesira mojata osamenost...ne sum izlegla vo kafic celi 4 meseci i mnogu mi e tesko neznam komu da se obratam... ve molam pomognete [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Социјален живот
На врв
Bottom