Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Совет за умореинтација на музика
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 227009" data-attributes="member: 623"><p>Не мора да е де турбофолк. Ретардирани текстови има турбофолкот, не коментирам за ,,музиката,,.</p><p></p><p>Гуглав малце за оваа твојава, текст вика:</p><p><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Svaki dan po kaficima</span></span></span></p><p><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">pijem kafu sa mladicima</span></span></span></p><p><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">po buticima vucem se</span></span></span></p><p><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">po sto puta presvucem se</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left">Немам коментар едноставно. Понатаму, вика</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">Krimi rad, ti si covek mojih snova</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">krimi rad, i ova lova je iz snova</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">krimi rad, i oba Bentlija su nova </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #1f6291">(u njima) ti i ja, ti i ja</span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">Е сега, овие први искочија на Гугл. Ако е ова најдоброто (најбараното) од неа, можам да замислам што е најлошото.</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">Не е дека јас не знам турбофолк песни, иако јас не ги слушам, пријатели мои слушаат, ама ова бре се е, песна не е.</p> <p style="text-align: left">Девојката на мој близок пријател, тоа што го слуша, е се освен музика. Е сега, често одам кај нив на кафе, и слушам ,,песни,, со исклучително ,,мудри,, текстови ,,И а и б и в се љубов,, ,,Цуци цуци ги сакам тие звуци,, ,,Желео си сина добио си черку,, ,,итра ко лисица брза ко ножица,, итн.</p> <p style="text-align: left">Жал ми е многу, ама ова не можам да го прифатам како музика. Ни како нормално ова да те расположува и да те прави да се чувствуваш добро.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 227009, member: 623"] Не мора да е де турбофолк. Ретардирани текстови има турбофолкот, не коментирам за ,,музиката,,. Гуглав малце за оваа твојава, текст вика: [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Svaki dan po kaficima[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]pijem kafu sa mladicima[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]po buticima vucem se[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]po sto puta presvucem se[/COLOR][/FONT][/SIZE] [LEFT]Немам коментар едноставно. Понатаму, вика[/LEFT] [LEFT] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]Krimi rad, ti si covek mojih snova[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]krimi rad, i ova lova je iz snova[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291]krimi rad, i oba Bentlija su nova [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=13px][FONT=verdana][COLOR=#1f6291](u njima) ti i ja, ti i ja[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT]Е сега, овие први искочија на Гугл. Ако е ова најдоброто (најбараното) од неа, можам да замислам што е најлошото.[/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT]Не е дека јас не знам турбофолк песни, иако јас не ги слушам, пријатели мои слушаат, ама ова бре се е, песна не е.[/LEFT] [LEFT]Девојката на мој близок пријател, тоа што го слуша, е се освен музика. Е сега, често одам кај нив на кафе, и слушам ,,песни,, со исклучително ,,мудри,, текстови ,,И а и б и в се љубов,, ,,Цуци цуци ги сакам тие звуци,, ,,Желео си сина добио си черку,, ,,итра ко лисица брза ко ножица,, итн.[/LEFT] [LEFT]Жал ми е многу, ама ова не можам да го прифатам како музика. Ни како нормално ова да те расположува и да те прави да се чувствуваш добро.[/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Совет за умореинтација на музика
На врв
Bottom