Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Авто-мото
Совети пред купување половен автомобил !
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 275880" data-attributes="member: 3817"><p>Многу се провоцирам кога некој ќе ме викне да пазариме ефтина кола...</p><p>Ако купуваш кола од 200 евра, проверката е едноставна... влези внатре, ако не те врни дожд - добра е!</p><p>Што чекаш бе, да му спуштиш од 12000 на 11 500? Глупаво. Самата цена ти кажува што купуваш.</p><p>Или да ти ја даде без пари?</p><p></p><p>Ако една Застава 128ка кошта 600 евра и има атест плин значи е во добра состојба и очекувај нешто од неа (нормално, треба да понудиш барем 450 евра па да се пазарите погоре), а ако истата Застава 128 има див плин, распарени тркала и неколку бои под неа - нормално, кошта 12 000 - 18 000 и нема што да се пазариш во тоа.</p><p></p><p>100 пати сум расипал зделка заради ваква работа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 275880, member: 3817"] Многу се провоцирам кога некој ќе ме викне да пазариме ефтина кола... Ако купуваш кола од 200 евра, проверката е едноставна... влези внатре, ако не те врни дожд - добра е! Што чекаш бе, да му спуштиш од 12000 на 11 500? Глупаво. Самата цена ти кажува што купуваш. Или да ти ја даде без пари? Ако една Застава 128ка кошта 600 евра и има атест плин значи е во добра состојба и очекувај нешто од неа (нормално, треба да понудиш барем 450 евра па да се пазарите погоре), а ако истата Застава 128 има див плин, распарени тркала и неколку бои под неа - нормално, кошта 12 000 - 18 000 и нема што да се пазариш во тоа. 100 пати сум расипал зделка заради ваква работа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Авто-мото
Совети пред купување половен автомобил !
На врв
Bottom