Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Скопски фестивал 2014
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 304789" data-attributes="member: 272"><p>Неизбежен е секоја година фестивалов, колку и човек да не се труди да го гледа. </p><p>Дремев на пс во соба додека траеше неколкукратното бомбардирање со статуси и доскочици на клише муабети и кои само 2-3 ми искрадоа насмевка на лицето. Веќе стопати повторениот евровизиски муабет до толку стана заморен што еве сега очекувам додека сум на тастатурава од принтерот да ми се избаци некој и да почне да ми вергла зошто (не) треба да идеме на евровизија. Дајте бе луѓе, повеќе од 15 години поминаа од првиот наш настап на евровизија и од тогаш се вергла исто па исто. </p><p>Сеирот на страна, веќе и тој излитен од доскочиците и 9gag хуморот со photo-swap натпревар кој ќе испадне поголем дворски шут. Не дека настапувачиве не заслужуваат ремет.... Ама реално последниве 2-3 години ништо не се сеќавам, нит памтам кој не` претставувал, нит ме занима. Ама заморно е веќе од попладне да мавам рифреш на Newsfeed и само такви статуси напињаат. А интересно е колку истите луѓе не се замараат со нашата естрада, тропаат контрадикторности live and let live. Дај ти се молам. </p><p>Се мислам на крај краева да исклучам компјутеров барем во овие 2-3 дена период да помине очајов од манифестација и барем малку да се врати се` во нормала.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 304789, member: 272"] Неизбежен е секоја година фестивалов, колку и човек да не се труди да го гледа. Дремев на пс во соба додека траеше неколкукратното бомбардирање со статуси и доскочици на клише муабети и кои само 2-3 ми искрадоа насмевка на лицето. Веќе стопати повторениот евровизиски муабет до толку стана заморен што еве сега очекувам додека сум на тастатурава од принтерот да ми се избаци некој и да почне да ми вергла зошто (не) треба да идеме на евровизија. Дајте бе луѓе, повеќе од 15 години поминаа од првиот наш настап на евровизија и од тогаш се вергла исто па исто. Сеирот на страна, веќе и тој излитен од доскочиците и 9gag хуморот со photo-swap натпревар кој ќе испадне поголем дворски шут. Не дека настапувачиве не заслужуваат ремет.... Ама реално последниве 2-3 години ништо не се сеќавам, нит памтам кој не` претставувал, нит ме занима. Ама заморно е веќе од попладне да мавам рифреш на Newsfeed и само такви статуси напињаат. А интересно е колку истите луѓе не се замараат со нашата естрада, тропаат контрадикторности live and let live. Дај ти се молам. Се мислам на крај краева да исклучам компјутеров барем во овие 2-3 дена период да помине очајов од манифестација и барем малку да се врати се` во нормала. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Скопски фестивал 2014
На врв
Bottom