Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Силување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 145928" data-attributes="member: 1256"><p>Треба најстроги казне за тија такви, али како што кажасте тија жртве се плашив да признаев ради наш прост народ. Ако жртва признае после ке биде осудувана у општество у кое живи. Нема никој да гу сака, тга ке добие доживотни трауме. Малко ке му е на девојче што около њума такој се збори па још и наши медиуми ке пренасав и ке га злоупотребив тој. Цела Македонија ке дознае. Док млади не гу прифаќав, постари људи ке викав сама си га тражила. Па што бре тија женски треба ли да идев у дугачко цел живот. Па ми мушки абрем можемо да се соблечемо, па и на тој женско му е вруќо бре и оно сака некопут да се осеќа свежо кт ке се облече, голема работа ако облекла некои пократки шорцеви или некое деколте. Не викам дека нема женски што сами провоцирав има и такви, никој не ги е крив на њима, тражиле га добиле га, ама не су сви женски такви. Некои женски тој деколте га облечев за да ги извадив цицке сви да ги видив, а некое девојче га облача тој деколте сс намеру да се разлади и да се осеќа пријатно.</p><p><span style="font-size: 9px">*зема ги женски за пример пошто још не сам слушнаја мушко да е силувано од страну на женскои цел живот да пати од тој.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 145928, member: 1256"] Треба најстроги казне за тија такви, али како што кажасте тија жртве се плашив да признаев ради наш прост народ. Ако жртва признае после ке биде осудувана у општество у кое живи. Нема никој да гу сака, тга ке добие доживотни трауме. Малко ке му е на девојче што около њума такој се збори па још и наши медиуми ке пренасав и ке га злоупотребив тој. Цела Македонија ке дознае. Док млади не гу прифаќав, постари људи ке викав сама си га тражила. Па што бре тија женски треба ли да идев у дугачко цел живот. Па ми мушки абрем можемо да се соблечемо, па и на тој женско му е вруќо бре и оно сака некопут да се осеќа свежо кт ке се облече, голема работа ако облекла некои пократки шорцеви или некое деколте. Не викам дека нема женски што сами провоцирав има и такви, никој не ги е крив на њима, тражиле га добиле га, ама не су сви женски такви. Некои женски тој деколте га облечев за да ги извадив цицке сви да ги видив, а некое девојче га облача тој деколте сс намеру да се разлади и да се осеќа пријатно. [SIZE=1]*зема ги женски за пример пошто још не сам слушнаја мушко да е силувано од страну на женскои цел живот да пати од тој.[/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Силување
На врв
Bottom