Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Силување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 145906" data-attributes="member: 1768"><p>Колку плитко размислување значи....</p><p>Те молам да ми објасниш со што провоцира 8 годишно девојче што сеуште нема истакнати „атрибути“. Со што тоа намамува 50 и згора годишен маж да и’ скокне и да ја силува.</p><p>Те молам да ми објасниш како провоцира ќерка сопствен татко па тој да ја присили на сексуални работи.</p><p>Исто така сакам да знам како една жена на 70 години може да возбуди младич од 20 години да се иживува на неа, односно да ја силува а подоцна да ја убие(има и такви случаеви).</p><p></p><p>Јас за силување сметам секаков чин после она „НЕ“ на девојката. Што значи дали се во брак луѓето. Дали се во врска. Никој не дава за право некој, со употреба на сила да си присвои нечие тело. </p><p>А кога се работи за казнувањето на таквите сторители, дефинитивно мислам дека античкиот концепт на „трагедија“ најмногу одговара. </p><p>Кога античките писатели созадавале трагедија тие оделе под концепт на постепено уништување на животот на човекот. Значи не убиство туку измачување.</p><p>Најубаво би било таквите дегени, прво да бидат кастрирани, и однесени на пуст остров каде што нема да видат ни Ж од Жена, ни П од женскиот полов орган.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 145906, member: 1768"] Колку плитко размислување значи.... Те молам да ми објасниш со што провоцира 8 годишно девојче што сеуште нема истакнати „атрибути“. Со што тоа намамува 50 и згора годишен маж да и’ скокне и да ја силува. Те молам да ми објасниш како провоцира ќерка сопствен татко па тој да ја присили на сексуални работи. Исто така сакам да знам како една жена на 70 години може да возбуди младич од 20 години да се иживува на неа, односно да ја силува а подоцна да ја убие(има и такви случаеви). Јас за силување сметам секаков чин после она „НЕ“ на девојката. Што значи дали се во брак луѓето. Дали се во врска. Никој не дава за право некој, со употреба на сила да си присвои нечие тело. А кога се работи за казнувањето на таквите сторители, дефинитивно мислам дека античкиот концепт на „трагедија“ најмногу одговара. Кога античките писатели созадавале трагедија тие оделе под концепт на постепено уништување на животот на човекот. Значи не убиство туку измачување. Најубаво би било таквите дегени, прво да бидат кастрирани, и однесени на пуст остров каде што нема да видат ни Ж од Жена, ни П од женскиот полов орган. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Силување
На врв
Bottom