Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Секти (генерална дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Abraxas" data-source="post: 368302" data-attributes="member: 2368"><p>Порталите што ти ги користиш како извор, ниту се релевантни ниту имаат било каков увид во иницијаторски редови за да ,,вадат прљав веш". Ти сакаш со сила жута штампа да ја прикажеш како релевантен извор, што е тешка глупост. </p><p></p><p>Безброј пати и на оваа и на други теми било нагласено дека наркотиците Кроули го затекнале во период кога не постоела прохибиција за истите и кога тие се употребувале сосема легално во фармацевтски па дури и прехрамбени цели. Конкретно Кроули со хероинот дошол во допир откако му бил препишан од неговиот лекар како лек против астма. Ова го има како информација и на нашите официјални страни и на теми каде се дискутирало за Кроули и Телема. Ти тоа многу добро го знаеш а сепак го игнорираш и се обидуваш да шириш стереотипи што се лага. Тоа само зборува за тебе колку мизерна и бедна личност си.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abraxas, post: 368302, member: 2368"] Порталите што ти ги користиш како извор, ниту се релевантни ниту имаат било каков увид во иницијаторски редови за да ,,вадат прљав веш". Ти сакаш со сила жута штампа да ја прикажеш како релевантен извор, што е тешка глупост. Безброј пати и на оваа и на други теми било нагласено дека наркотиците Кроули го затекнале во период кога не постоела прохибиција за истите и кога тие се употребувале сосема легално во фармацевтски па дури и прехрамбени цели. Конкретно Кроули со хероинот дошол во допир откако му бил препишан од неговиот лекар како лек против астма. Ова го има како информација и на нашите официјални страни и на теми каде се дискутирало за Кроули и Телема. Ти тоа многу добро го знаеш а сепак го игнорираш и се обидуваш да шириш стереотипи што се лага. Тоа само зборува за тебе колку мизерна и бедна личност си. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Секти (генерална дискусија)
На врв
Bottom