Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Секти (генерална дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="V00J." data-source="post: 255791" data-attributes="member: 3196"><p>Па има сигурно 5-7 години поминато .. </p><p>А баш најнормално се облекуваа..</p><p>А дознав така што .. бевме собрани , друштво , и ни текна да одиме да јадеме , баш памтам , многу добро.. Тој период живеев во Ченто .. и се спремавме да одиме да јадеме во Ацико .. незнам дали уште постои таа сендвичара таму..</p><p>и сите нарачавме , и една другарка која претходно потенцираше дека е многу гладна не нарача.. и такви сите ја убедуваме вака така , она само викаше НЕМОЖАМ ЌЕ МИ ВИКААТ , мислевме дека нема пари или нешто.. и по некои 15мин некако ја убедивме .. и после тоа девојката почна да плаче и почна да вика како нешто ЌЕ МЕ УБИЈАТ , ЌЕ МИ ВИКАААТ , НЕСМЕЕВ ДА ЈАДАМ незнам што како .. и после тоа ни кажа дека е во секта и дека несмеела да јаде незнам според што таму .. не ми текнува точно сега..</p><p>Прво мислев дека не лаже се додека не ја однела мојата најдобра другарка на местото каде што се собирале .. не ми текнува кое точно село беше .. нешто на К ..</p><p>и како што кажа девојката било голема просторија (црвена) во која се чувствувала преемногу негативна енергија поради која одма изглегла од таму..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="V00J., post: 255791, member: 3196"] Па има сигурно 5-7 години поминато .. А баш најнормално се облекуваа.. А дознав така што .. бевме собрани , друштво , и ни текна да одиме да јадеме , баш памтам , многу добро.. Тој период живеев во Ченто .. и се спремавме да одиме да јадеме во Ацико .. незнам дали уште постои таа сендвичара таму.. и сите нарачавме , и една другарка која претходно потенцираше дека е многу гладна не нарача.. и такви сите ја убедуваме вака така , она само викаше НЕМОЖАМ ЌЕ МИ ВИКААТ , мислевме дека нема пари или нешто.. и по некои 15мин некако ја убедивме .. и после тоа девојката почна да плаче и почна да вика како нешто ЌЕ МЕ УБИЈАТ , ЌЕ МИ ВИКАААТ , НЕСМЕЕВ ДА ЈАДАМ незнам што како .. и после тоа ни кажа дека е во секта и дека несмеела да јаде незнам според што таму .. не ми текнува точно сега.. Прво мислев дека не лаже се додека не ја однела мојата најдобра другарка на местото каде што се собирале .. не ми текнува кое точно село беше .. нешто на К .. и како што кажа девојката било голема просторија (црвена) во која се чувствувала преемногу негативна енергија поради која одма изглегла од таму.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Секти (генерална дискусија)
На врв
Bottom