Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Секс на прв состанок или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 185482" data-attributes="member: 229"><p>Ерм...оно као сите мажи јебачи, а сите жени поштени.</p><p>Секоја фраерчина само со поглед уште од прва ги слекла гаќите на жената, а секоја жена врти со очињата „Јас? Не, пу пу...“</p><p>И ко то овде лаже?</p><p></p><p>Абе видете, сто различни типа луѓе, сто различни ситуации, едноставно не може да се генерализира дискусијава.</p><p>Ако на двајцата им се сака без обврска и после чук-чук нема да си ги видат очите, чуму да им е гајле за почит, етикети и последици? Тие дали и лик и име ќе си памтат по некое време.</p><p>Ако имањето односи на прв состанок не им игра улога во тоа до кој степен ќе им се развие дружбата, why care?</p><p>Од кај да знам, си зависи од партнер до партнер, за некого може душата со месеци, па и години да не ти се пушта, со некој може веднаш да се осети хемија, физика, биологија и што ти не таму.</p><p>За сè си има компромис...одредена ситуација, познавање на карактер, период на познавање. Не може да е исто ако се знаат подолго, па сега официјално излегле, и туку-така ако се собрале од негде вечерта.</p><p>Малку оф топик, ама мене пак од кожа ме вади она „Ако ме сака, ќе чека“, па тогаш пустиот трпи смешен број испади, тестови и сушни периоди за да ја докаже љубовта кон булката на цурава, а после два месеци гледаш отишол возот или братов си се празнел настрана, па Бранко им е крив. Имаме некој чуден балкански синдром на квази поштење. Ама зошто збориме за машка гледна точка, јас да сум машко, знам дека сто пати повеќе би ценел(а) некоја што ми се свиѓа, и’ се свиѓам, си дала јасни намери што сака, ќе си го направи меракот и крај, отколку некоја ванаби морална фуфица што ќе ми се пекмези, фрцка, трти, провоцира, од километар ќе мириса на загорено, а ваму ќе се стиска само за да изгледа ко демек е hard to get.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 185482, member: 229"] Ерм...оно као сите мажи јебачи, а сите жени поштени. Секоја фраерчина само со поглед уште од прва ги слекла гаќите на жената, а секоја жена врти со очињата „Јас? Не, пу пу...“ И ко то овде лаже? Абе видете, сто различни типа луѓе, сто различни ситуации, едноставно не може да се генерализира дискусијава. Ако на двајцата им се сака без обврска и после чук-чук нема да си ги видат очите, чуму да им е гајле за почит, етикети и последици? Тие дали и лик и име ќе си памтат по некое време. Ако имањето односи на прв состанок не им игра улога во тоа до кој степен ќе им се развие дружбата, why care? Од кај да знам, си зависи од партнер до партнер, за некого може душата со месеци, па и години да не ти се пушта, со некој може веднаш да се осети хемија, физика, биологија и што ти не таму. За сè си има компромис...одредена ситуација, познавање на карактер, период на познавање. Не може да е исто ако се знаат подолго, па сега официјално излегле, и туку-така ако се собрале од негде вечерта. Малку оф топик, ама мене пак од кожа ме вади она „Ако ме сака, ќе чека“, па тогаш пустиот трпи смешен број испади, тестови и сушни периоди за да ја докаже љубовта кон булката на цурава, а после два месеци гледаш отишол возот или братов си се празнел настрана, па Бранко им е крив. Имаме некој чуден балкански синдром на квази поштење. Ама зошто збориме за машка гледна точка, јас да сум машко, знам дека сто пати повеќе би ценел(а) некоја што ми се свиѓа, и’ се свиѓам, си дала јасни намери што сака, ќе си го направи меракот и крај, отколку некоја ванаби морална фуфица што ќе ми се пекмези, фрцка, трти, провоцира, од километар ќе мириса на загорено, а ваму ќе се стиска само за да изгледа ко демек е hard to get. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Секс на прв состанок или не?
На врв
Bottom