Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Секс на прв состанок или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 1235" data-attributes="member: 193"><p>Да, сум имал секс на прв состанок и тоа на повеќе пати.Сексот (како задоволство) не треба да се потценува на било каков начин.Можеби тоа го прават недораснати тинејџери.Можеби е и до генерацијата.Према мене не би било џентлментски да се потцени дама на било каков начин, а камоли за таква работа.Секако однапред договараш дискреција.</p><p>Тоа недостижна најчесто си го сфаќам како мотив машкото повеќе да се потруди да флертува, да се додворува со цел да ја освои дамата.Тука зависи од шармот,харизмата, однесувањето кое го има машкото према дамата, секако без да биде злоупотребено од страна на дамата во смисол да „крене“ акции.Конкретно не би рекол дека тоа прави да ја посакувам повеќе од причина што во повеќето случаи, бар што мене ми се имаат случено имало некакво „жарче“ или искра и без проблеми се одвивале работите.</p><p>Сепак, така ми се трефнало.Се зависи од местото, ситуацијата,дали сте поднапиени,дали имате каде да ја однесете дамата(некои се лутат на мотел/хотел) дали имате превозно средство итн итн.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 1235, member: 193"] Да, сум имал секс на прв состанок и тоа на повеќе пати.Сексот (како задоволство) не треба да се потценува на било каков начин.Можеби тоа го прават недораснати тинејџери.Можеби е и до генерацијата.Према мене не би било џентлментски да се потцени дама на било каков начин, а камоли за таква работа.Секако однапред договараш дискреција. Тоа недостижна најчесто си го сфаќам како мотив машкото повеќе да се потруди да флертува, да се додворува со цел да ја освои дамата.Тука зависи од шармот,харизмата, однесувањето кое го има машкото према дамата, секако без да биде злоупотребено од страна на дамата во смисол да „крене“ акции.Конкретно не би рекол дека тоа прави да ја посакувам повеќе од причина што во повеќето случаи, бар што мене ми се имаат случено имало некакво „жарче“ или искра и без проблеми се одвивале работите. Сепак, така ми се трефнало.Се зависи од местото, ситуацијата,дали сте поднапиени,дали имате каде да ја однесете дамата(некои се лутат на мотел/хотел) дали имате превозно средство итн итн. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Секс на прв состанок или не?
На врв
Bottom