Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Секој има своја вистина?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 261257" data-attributes="member: 1768"><p>Ни малку не ме вознемири тоа што не е еднакво моето мислење со нивното. Затоа што јас немам воопшто мислење за настанот. Од проста причина што не ја знам ни минатата девојка ни сегашната... Од кај можам да знам јас за нивниот однос кога не сум меѓу нив?</p><p>Ете тоа ме вознемири... Што така наречената „сопствена вистина“ ја базираат на...не знам на што ја базираат ама знам дека само бараат начин некого да го оцрнат и искритикуваат...</p><p>Јас тоа никогаш не успеав да го сфатам... нема потреба да се анализираат нечии постапки...</p><p>Колку ќе беше поубаво ако си ги анализиравме само своите....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 261257, member: 1768"] Ни малку не ме вознемири тоа што не е еднакво моето мислење со нивното. Затоа што јас немам воопшто мислење за настанот. Од проста причина што не ја знам ни минатата девојка ни сегашната... Од кај можам да знам јас за нивниот однос кога не сум меѓу нив? Ете тоа ме вознемири... Што така наречената „сопствена вистина“ ја базираат на...не знам на што ја базираат ама знам дека само бараат начин некого да го оцрнат и искритикуваат... Јас тоа никогаш не успеав да го сфатам... нема потреба да се анализираат нечии постапки... Колку ќе беше поубаво ако си ги анализиравме само своите.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Секој има своја вистина?
На врв
Bottom