Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Св. Валентин
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 195151" data-attributes="member: 1176"><p>Ако има девојче што не го сака овој празник, тоа сум јас. Значи од 365 дена во годината, како да мора тогаш некому да му се даде подарок.</p><p></p><p>Па имаш момент лелееееее што да му/и купам, за на крај да се сведе сето на купување затоа што се мора, а не затоа што се сака. Мене најубави подароци ми се оние изненадните, кога некому ќе подариш нешто неочекувано, на пример излезен си, го гледаш нештото и знаеш дека е створено за него/неа.</p><p></p><p>Не, не ми треба парфем (си го имам еден кој што го обожавам и не го менувам па мајка Јана нека е), не ми треба чоколадо, цвеќе обожавам на секој ден освен на тој, за мечка сум веќе возрасна и само прашина ќе фаќа, така да ноу тенкс.</p><p></p><p>Јас кога подарувам, подарокот е уникатен, смислен лично од мене и направен така што целосно одговара на тоа што најмногу сака личноста која ми значи. Имам толку многу идеи, ама јавно не ги пишувам, се плашам прво за мојот идентитет да не ме познае некој, и не сакам некој да ми украде идеја. Порадо ќе му кажам некому во инбокс, отколку овде.</p><p></p><p>Годинава нема ништо да подарам за Св. Валентин, ама ќе подарам за роденден кој е блиску со датумите. И да, досега не сум слушнала некој да му подари некому она јас што ќе го подарам. Затоа и ќе си го зачувам за мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 195151, member: 1176"] Ако има девојче што не го сака овој празник, тоа сум јас. Значи од 365 дена во годината, како да мора тогаш некому да му се даде подарок. Па имаш момент лелееееее што да му/и купам, за на крај да се сведе сето на купување затоа што се мора, а не затоа што се сака. Мене најубави подароци ми се оние изненадните, кога некому ќе подариш нешто неочекувано, на пример излезен си, го гледаш нештото и знаеш дека е створено за него/неа. Не, не ми треба парфем (си го имам еден кој што го обожавам и не го менувам па мајка Јана нека е), не ми треба чоколадо, цвеќе обожавам на секој ден освен на тој, за мечка сум веќе возрасна и само прашина ќе фаќа, така да ноу тенкс. Јас кога подарувам, подарокот е уникатен, смислен лично од мене и направен така што целосно одговара на тоа што најмногу сака личноста која ми значи. Имам толку многу идеи, ама јавно не ги пишувам, се плашам прво за мојот идентитет да не ме познае некој, и не сакам некој да ми украде идеја. Порадо ќе му кажам некому во инбокс, отколку овде. Годинава нема ништо да подарам за Св. Валентин, ама ќе подарам за роденден кој е блиску со датумите. И да, досега не сум слушнала некој да му подари некому она јас што ќе го подарам. Затоа и ќе си го зачувам за мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Св. Валентин
На врв
Bottom