Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Светско првенство во ракомет - Катар 2015
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 310610" data-attributes="member: 1548"><p>И така стигнавме при крајот, збор два за натпреварите да си кажам. </p><p></p><p>Словенија - Франција 23:32</p><p>Од почеток се знаеше кој е кој во овој меч. Французите се прејаки за Словенците, јас мислев Словенија ќе пружи отпор ама тие не пружија ништо. Омејер на голот на Франција уште толку им ја запечати судбината, какви шутеви им фаќаше при крајот, луд човек. Дури и Словенија со 2 играчи повеќе не успеа да реализира два напади. </p><p>Французите беа перфектни во нападите во првото и при крајот на натпреварот. Направија Словенците 10:3 серија но после потона бродот. Толку од нив, се радуваа што не победија ама сега плачеа, ако им е. </p><p></p><p>Хрватска - Полска 22:24</p><p>Баш ми е мило што изгубија Хрватите. Полска и те како заалужи полуфинале, најпрво против Шведска изиграа предобро, исто и сега. Цел натпревар го бркаа резултатот а Хрватите изгледаа како да веќе победиле, затоа при крајот Полска со последни сили прави серија и победува. Заслужено.</p><p></p><p>Катар - Германија 26:24</p><p>Ете и тоа дочекав, во ракомет да се суди против Германија. Немаше цел натпревар лошо судење, но доволно беше тоа кога се доближија Германците на 1 гол. Неколку "пробивања", грешки, избрзани шутеви и тоа е. За некого изненадување ама за мене ич, Катар се гледаше дека ќе одат далеку. Полуфинале не е мала работа, а гледајќи што се случува со судиите кога се крши мечот, ништо чудно и до финале да стигнат. </p><p>Платениците беа мотивирани и од парите и колите и становите. 1 милион долари, стан и кола за секој ракометар, плус тие 500 илјади што ги добија од претходно. Значи 1.500.000 долари си ставија во џеб, ненормална работа. Не им треба ракомет повеќе на играчиве, нека не играат за плата. Луди се шеициве. </p><p></p><p>Данска - Шпанија 24:25</p><p>Ууфф, најголем мерак ми се направи кога ги гледав фаците на Данците на крај од натпреварот. Посебно на коњот Хансен и гејот Линдберг што ни даде гол во последна секунда. Сега осетија како е тоа, така им треба. Натпреварот реално беше супер, врвен и брз ракомет цело време и со трилер завршница. Шпанија можеби не е како порано но јас мислам дека ќе си ја одбрани титулата. </p><p>После овој меч видов колку заостануваме од европските велесили, ваков ракомет ние кога ќе играме....</p><p></p><p>Тоа е тоа, останува уште малку до финалето. Парите или талентот, којзнае кој ќе победи.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 310610, member: 1548"] И така стигнавме при крајот, збор два за натпреварите да си кажам. Словенија - Франција 23:32 Од почеток се знаеше кој е кој во овој меч. Французите се прејаки за Словенците, јас мислев Словенија ќе пружи отпор ама тие не пружија ништо. Омејер на голот на Франција уште толку им ја запечати судбината, какви шутеви им фаќаше при крајот, луд човек. Дури и Словенија со 2 играчи повеќе не успеа да реализира два напади. Французите беа перфектни во нападите во првото и при крајот на натпреварот. Направија Словенците 10:3 серија но после потона бродот. Толку од нив, се радуваа што не победија ама сега плачеа, ако им е. Хрватска - Полска 22:24 Баш ми е мило што изгубија Хрватите. Полска и те како заалужи полуфинале, најпрво против Шведска изиграа предобро, исто и сега. Цел натпревар го бркаа резултатот а Хрватите изгледаа како да веќе победиле, затоа при крајот Полска со последни сили прави серија и победува. Заслужено. Катар - Германија 26:24 Ете и тоа дочекав, во ракомет да се суди против Германија. Немаше цел натпревар лошо судење, но доволно беше тоа кога се доближија Германците на 1 гол. Неколку "пробивања", грешки, избрзани шутеви и тоа е. За некого изненадување ама за мене ич, Катар се гледаше дека ќе одат далеку. Полуфинале не е мала работа, а гледајќи што се случува со судиите кога се крши мечот, ништо чудно и до финале да стигнат. Платениците беа мотивирани и од парите и колите и становите. 1 милион долари, стан и кола за секој ракометар, плус тие 500 илјади што ги добија од претходно. Значи 1.500.000 долари си ставија во џеб, ненормална работа. Не им треба ракомет повеќе на играчиве, нека не играат за плата. Луди се шеициве. Данска - Шпанија 24:25 Ууфф, најголем мерак ми се направи кога ги гледав фаците на Данците на крај од натпреварот. Посебно на коњот Хансен и гејот Линдберг што ни даде гол во последна секунда. Сега осетија како е тоа, така им треба. Натпреварот реално беше супер, врвен и брз ракомет цело време и со трилер завршница. Шпанија можеби не е како порано но јас мислам дека ќе си ја одбрани титулата. После овој меч видов колку заостануваме од европските велесили, ваков ракомет ние кога ќе играме.... Тоа е тоа, останува уште малку до финалето. Парите или талентот, којзнае кој ќе победи. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Светско првенство во ракомет - Катар 2015
На врв
Bottom