Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сајбер неверство - се брои ли?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Neverna Mala" data-source="post: 355263" data-attributes="member: 3641"><p>Сајбер неверството не се брои, ако тоа го броиме сигурна сум дека нема да постои ниту еден лобвек кој за себе ќе може да каже дека е верен/на. </p><p>Јас неверството не го доживувам на нечин како останатите, за мене неверство е ако мегу нас ја нема таа духовна поврзаност а не ако тој или јас сексуално општиме со друг/а маж/жена. За мене сексот е секундарна работа и задоволување на потреба како што е уринирање, пиење кафе, јадење..... </p><p>Овде кај нас за жал сме преоптеретени недај боже физички да не не изневери, а што сме во не функционален брак или што не сме сексуално задоволни од партнерот никому ништо. </p><p>Друго, кај нас мажите мислат дека ако се со тебе во брак дека они се газдите на твојата п...а и дека таа е нивна сопственост, а кај мене тоа не пали.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neverna Mala, post: 355263, member: 3641"] Сајбер неверството не се брои, ако тоа го броиме сигурна сум дека нема да постои ниту еден лобвек кој за себе ќе може да каже дека е верен/на. Јас неверството не го доживувам на нечин како останатите, за мене неверство е ако мегу нас ја нема таа духовна поврзаност а не ако тој или јас сексуално општиме со друг/а маж/жена. За мене сексот е секундарна работа и задоволување на потреба како што е уринирање, пиење кафе, јадење..... Овде кај нас за жал сме преоптеретени недај боже физички да не не изневери, а што сме во не функционален брак или што не сме сексуално задоволни од партнерот никому ништо. Друго, кај нас мажите мислат дека ако се со тебе во брак дека они се газдите на твојата п...а и дека таа е нивна сопственост, а кај мене тоа не пали. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сајбер неверство - се брои ли?
На врв
Bottom