Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Сатанизам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 230421" data-attributes="member: 2740"><p>Па ако веруваш во Бог, мора да веруваш и во ѓаволот по некоја логика.</p><p>Ако веруваш дека постои не мора да значи дека си сатанист. Сатанизам е величење на ѓаволот.</p><p>Јас не верувам дека постои ни едниот ни другиот од чиста причина што ми се тие приказни за мали деца, но добро е да се знае граница, каде е добро и од каде почнува лошото.</p><p>Сигурно дека на " другиот свет " нема да бидеш пречекан од Луцифер кој вечно ќе те измачува ако си бил лош низ животот, ни па дедо Петар ќе те испрати во рајска градина кај што ќе свириш на харфа и ќе пееш песни со анѓелите, ама ете кој како си милува нека си верува...</p><p>Ни едниот сум го видела ни другиот : ))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 230421, member: 2740"] Па ако веруваш во Бог, мора да веруваш и во ѓаволот по некоја логика. Ако веруваш дека постои не мора да значи дека си сатанист. Сатанизам е величење на ѓаволот. Јас не верувам дека постои ни едниот ни другиот од чиста причина што ми се тие приказни за мали деца, но добро е да се знае граница, каде е добро и од каде почнува лошото. Сигурно дека на " другиот свет " нема да бидеш пречекан од Луцифер кој вечно ќе те измачува ако си бил лош низ животот, ни па дедо Петар ќе те испрати во рајска градина кај што ќе свириш на харфа и ќе пееш песни со анѓелите, ама ете кој како си милува нека си верува... Ни едниот сум го видела ни другиот : )) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Сатанизам
На врв
Bottom