Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самоубиство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 153649" data-attributes="member: 613"><p>Од аспект на оној што го кажува односно употребува тој муабет може да се каже било што,па дури и дека не е уценување,но на оној кој го слуша,односно на оној на кој му е наменет муабетот е чиста уцена.</p><p>Тој што го употребил муабетот,ако не ми се вратиш ке се самоубијам,дали некогаш се запрашал како се чувствува оној на кој му е кажано да бира мегу двете работи?</p><p>Нема кој не бил повреден во животот,за мене е тотална незрелост таквото понашање.</p><p>Ако единствениот начин дека некој го сакам повеке од својот живот,да му го покажам тоа,е да му речам дека ке се самоубијам јазк и на паметот,јазк и на чувствата.</p><p>Толку начини за изразување љубов што чинот за најавување самоубиство не ми претставува ништо друго само последна шанса како да пробаш некого со сила да го задржам.</p><p>А што ке ми е некој да биде со мене само заради она што јас така сакам?</p><p>Пак ке повторам,тотална уцена,незрелост и нестабилност на самата личност....тоа за мене претставува оној кој го најавува своето самоубиство со или или.Патетика.</p><p>Попрво ке се самоубијам отколку да помислам некому да му го кажам тој муабет.</p><p>Е баш така.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 153649, member: 613"] Од аспект на оној што го кажува односно употребува тој муабет може да се каже било што,па дури и дека не е уценување,но на оној кој го слуша,односно на оној на кој му е наменет муабетот е чиста уцена. Тој што го употребил муабетот,ако не ми се вратиш ке се самоубијам,дали некогаш се запрашал како се чувствува оној на кој му е кажано да бира мегу двете работи? Нема кој не бил повреден во животот,за мене е тотална незрелост таквото понашање. Ако единствениот начин дека некој го сакам повеке од својот живот,да му го покажам тоа,е да му речам дека ке се самоубијам јазк и на паметот,јазк и на чувствата. Толку начини за изразување љубов што чинот за најавување самоубиство не ми претставува ништо друго само последна шанса како да пробаш некого со сила да го задржам. А што ке ми е некој да биде со мене само заради она што јас така сакам? Пак ке повторам,тотална уцена,незрелост и нестабилност на самата личност....тоа за мене претставува оној кој го најавува своето самоубиство со или или.Патетика. Попрво ке се самоубијам отколку да помислам некому да му го кажам тој муабет. Е баш така. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самоубиство
На врв
Bottom