Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самоубиство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 13250" data-attributes="member: 310"><p>Јас мислам кој се обидува да посегне по сопствениот живот, да бидеме хумани и да му подадеме рака...во која ќе има голем месарски нож, за што е сигурно, сигурно да биде.</p><p></p><p>Абе ајде...</p><p></p><p>Луѓето со какви проблеми се соочуваат, со какви тешки болести, со масакри на фамилии пред нивни очи, со грозоморни силувања на невини деца....па живеат.</p><p>Самоубиство е знак на кукавичлак, а поготово па она оти женска му се омажила за друг тоа веќе го сместувам во обид на некој телетабис за привлекување пажња.</p><p></p><p>Не може бре, да се правиме Богови. Животот не ни е даден за да си го одземаме сами.</p><p>Јасно ми е дека има проблеми, тешки ситации кои ја убиваат твојата психолошка индивидуа, ама тоа е убавината на згазувањето, што се челичиш, што учиш да живееш достоинствено.</p><p></p><p>И ќе завршам со една мисла која појма немам кај сум ја прочитала, ама мене ме бендисува ептен.</p><p>„ Не е срамота да паднеш, срамота е ако останеш да лежиш и не се обидуваш да станеш.“</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 13250, member: 310"] Јас мислам кој се обидува да посегне по сопствениот живот, да бидеме хумани и да му подадеме рака...во која ќе има голем месарски нож, за што е сигурно, сигурно да биде. Абе ајде... Луѓето со какви проблеми се соочуваат, со какви тешки болести, со масакри на фамилии пред нивни очи, со грозоморни силувања на невини деца....па живеат. Самоубиство е знак на кукавичлак, а поготово па она оти женска му се омажила за друг тоа веќе го сместувам во обид на некој телетабис за привлекување пажња. Не може бре, да се правиме Богови. Животот не ни е даден за да си го одземаме сами. Јасно ми е дека има проблеми, тешки ситации кои ја убиваат твојата психолошка индивидуа, ама тоа е убавината на згазувањето, што се челичиш, што учиш да живееш достоинствено. И ќе завршам со една мисла која појма немам кај сум ја прочитала, ама мене ме бендисува ептен. „ Не е срамота да паднеш, срамота е ако останеш да лежиш и не се обидуваш да станеш.“ [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самоубиство
На врв
Bottom