Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самобендисаност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 77364" data-attributes="member: 896"><p><strong>Што вие мислите за ваквиот тип на луге?</strong></p><p></p><p>Самодоверба е одлично нешто да се има, но егото да ти е огромно и да си самобендисан не баш. Нарциси.</p><p></p><p>Има луѓе кои, искрено, не заслужуваат да имаат толкаво его и да бидат самобендисани бидејќи не им прилега. Не им прилега на изглед, на карактер, на однесувањето. На опкружувањето. Но, ете, некако тие завршиле да бидат самобендисани покрај тоа што немаат 'у' ни од внатрешна, ниту пак од надворешна убавина. </p><p></p><p>Знам дека сите имаат своја дефиниција за убавина и убавината е субјективна, не мислам за тоа. Не се однесува на специфичен тип, туку на генерално убаво лице. Симпатично, слатко. </p><p></p><p>И не само надворешен изглед, туку однесување и карактер исто! Не можам да ја претрпам онаа потреба за постојано внимание. </p><p><strong></strong></p><p><strong>Колку често наидувате на вакви луге околу вас?</strong></p><p></p><p>Често. Почнувајќи од Facebook, дувлото на самобендисаните, па и надвор од Facebook. Понекогаш ќе слушнеш туѓ разговор, колку и да не сакаш.</p><p></p><p><strong>Дали се сметате себе си за самобендисан-а?</strong></p><p><strong></strong>Не, мислам дека не сум самобендисан.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 77364, member: 896"] [B]Што вие мислите за ваквиот тип на луге?[/B] Самодоверба е одлично нешто да се има, но егото да ти е огромно и да си самобендисан не баш. Нарциси. Има луѓе кои, искрено, не заслужуваат да имаат толкаво его и да бидат самобендисани бидејќи не им прилега. Не им прилега на изглед, на карактер, на однесувањето. На опкружувањето. Но, ете, некако тие завршиле да бидат самобендисани покрај тоа што немаат 'у' ни од внатрешна, ниту пак од надворешна убавина. Знам дека сите имаат своја дефиниција за убавина и убавината е субјективна, не мислам за тоа. Не се однесува на специфичен тип, туку на генерално убаво лице. Симпатично, слатко. И не само надворешен изглед, туку однесување и карактер исто! Не можам да ја претрпам онаа потреба за постојано внимание. [B] Колку често наидувате на вакви луге околу вас?[/B] Често. Почнувајќи од Facebook, дувлото на самобендисаните, па и надвор од Facebook. Понекогаш ќе слушнеш туѓ разговор, колку и да не сакаш. [B]Дали се сметате себе си за самобендисан-а? [/B]Не, мислам дека не сум самобендисан.[B][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Самобендисаност
На врв
Bottom