Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374936" data-attributes="member: 229"><p>Ах бе, ова титовиве генерации се назад за Голи Оток со она нивното „Седи си мадро, да не одиш модро“, па тоа колку криминалци се пуштени низ решетките на системот со декади ради тоа што се посрана генерација што некако се смета за супериорна, тоа е С Т Р А Ш Н О. Решетките додуша се стапчиња од сладолед, постојат само колку да се рече дека постојат, а немаат никаква улога.</p><p>Можно е да имам спомнато некаде, но некој во зградава ги крши дома од ќотек (не можам да проценам точно од каде иде) и урла ко нездрав, па кажувам дома дека би пријавила кога би имало нешто асолно, пошто лично познаник-цајкан ми кажа да не се мачам ко комшика, од фамилија само прифаќаат, ама не реагираат брзо, посебно не ако насилникот има врски. Епа супер, ајде да се убиваме тогаш слободно. The Purge лајна да јаде пошто кај нас е секој ден.</p><p>И нели <strong>само спомнав</strong> едвај дека кога би била нормална држава, убаво би било да има да пријавиш анонимно и да знаеш дека ќе си сфатен сериозно, ама тоа се претвори во лекција како сум глупава и не треба да се мешам во туѓи фамилијарни работи, они си знаат што си прават (да, сигурно им е забавно да се дере дека ќе ги убие и да ги фрла нив или предмети низ соба), ќе ме заколел комшијата ако ме начека. Бумерската фантазија не знае за граници.</p><p>Не постојат посебични, понеуки и понеуспешни генерации од нив, а уште не можат да сфатат дека поради нивната тврдоглавост, себичност и лажна супериорност сме тука каде што сме.</p><p>Не, извини, децава 2003-та ти се криви што ја изгуби куќата на лихвари во 84-та и не знаеш да си закажеш термин онлајн.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374936, member: 229"] Ах бе, ова титовиве генерации се назад за Голи Оток со она нивното „Седи си мадро, да не одиш модро“, па тоа колку криминалци се пуштени низ решетките на системот со декади ради тоа што се посрана генерација што некако се смета за супериорна, тоа е С Т Р А Ш Н О. Решетките додуша се стапчиња од сладолед, постојат само колку да се рече дека постојат, а немаат никаква улога. Можно е да имам спомнато некаде, но некој во зградава ги крши дома од ќотек (не можам да проценам точно од каде иде) и урла ко нездрав, па кажувам дома дека би пријавила кога би имало нешто асолно, пошто лично познаник-цајкан ми кажа да не се мачам ко комшика, од фамилија само прифаќаат, ама не реагираат брзо, посебно не ако насилникот има врски. Епа супер, ајде да се убиваме тогаш слободно. The Purge лајна да јаде пошто кај нас е секој ден. И нели [B]само спомнав[/B] едвај дека кога би била нормална држава, убаво би било да има да пријавиш анонимно и да знаеш дека ќе си сфатен сериозно, ама тоа се претвори во лекција како сум глупава и не треба да се мешам во туѓи фамилијарни работи, они си знаат што си прават (да, сигурно им е забавно да се дере дека ќе ги убие и да ги фрла нив или предмети низ соба), ќе ме заколел комшијата ако ме начека. Бумерската фантазија не знае за граници. Не постојат посебични, понеуки и понеуспешни генерации од нив, а уште не можат да сфатат дека поради нивната тврдоглавост, себичност и лажна супериорност сме тука каде што сме. Не, извини, децава 2003-та ти се криви што ја изгуби куќата на лихвари во 84-та и не знаеш да си закажеш термин онлајн. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom