Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 374298" data-attributes="member: 2887"><p>Денес рандом видов една млада жена, нормално прекрасни нозе во патики пошто таму оди погледот појако е од мене, коса фатена во реп и сето тоа. Ако е паметна колку е убава, а зошто не би била, тоа значи дека е победник на суровата генетска лотарија и може буквално да бира партнер како лубеница, да биде среќна и задоволна. Тоа што носи Њу Баланс е одличен знак. Носеше и некаква топка, не знам дали за одбојка или кошарка.</p><p></p><p>Тоа само ме потсети дека и јас некогаш сум бил добитник на истата лотарија.</p><p>И дека средината, системот, поединците никогаш не ми простија за тоа.</p><p>Ми се навраќаат сите деструктивни, омаловажувачки, навредливи, физички и психолошки агресии на кои сум бил изложен.</p><p>А сето тоа од една видео-касета (ВХС) пошто неам меморија баш пред трета средно и менингитот.</p><p>Какво дете, каква убавина, кој став, кој глас. Се расплакав буквално кога видов.</p><p></p><p>Цело време инскинктот ми бил во права насока, мржњата кон луѓето и системот и средината не бил без основа, напротив, цело време сите загнати да ми ебат матер.</p><p>За вакви работи се прават масакри како оние во САД. And it is warranted.</p><p>Успеав да се средам да се вратам околу 30-та година после години номадски живот, штедење и лишување од све, само да се заштеди нешто.</p><p>После тоа самата судбина реши дека не смее да има излез, дека треба да се страда, чисто онака, за рандом.</p><p></p><p>Само се надевам дека омразата нема еден ден да еруптира со нешто кое ќе заврши на ЦНН.</p><p>Непростливо е она што ми го направиле, непростливо е и односот на родителите кон сето тоа. Како да се случувало на рандом дете а не на нивно. А и тука не е јасна работата и може да сум рандом.</p><p>И секако, сета таа разочараност, гнев, тага треба да ја рециклирам во нешто поубаво, почовечно.</p><p></p><p>Срам и беда на сите страни. Затоа одбивам да се предадам, да ме снема, да исчезнам.</p><p>Го зачував психолошкото здравје како-така.</p><p>Физичкото отиде одамна но и тоа гледам да го поправам во склад со (не)можностите. Човек не може а да не се запраша што тоа направил лошо во животот за една ваква ситуација. Одговорот секако е ништо, но тоа не е важно.</p><p></p><p>Никогаш нема простување.</p><p>Нема заборавање.</p><p>Проклети нек се сите, пролкета нек им е лоза до крај на светот.</p><p>Мене ми ја одземале детството и младоста, денес ми е одземено и останатото.</p><p>Бидете проклети. </p><p>Секој гол на Холандија во мрежата на сатанската рожба хунзистан делуваше некако оргастично. Умрете, марш во пеколот назад.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 374298, member: 2887"] Денес рандом видов една млада жена, нормално прекрасни нозе во патики пошто таму оди погледот појако е од мене, коса фатена во реп и сето тоа. Ако е паметна колку е убава, а зошто не би била, тоа значи дека е победник на суровата генетска лотарија и може буквално да бира партнер како лубеница, да биде среќна и задоволна. Тоа што носи Њу Баланс е одличен знак. Носеше и некаква топка, не знам дали за одбојка или кошарка. Тоа само ме потсети дека и јас некогаш сум бил добитник на истата лотарија. И дека средината, системот, поединците никогаш не ми простија за тоа. Ми се навраќаат сите деструктивни, омаловажувачки, навредливи, физички и психолошки агресии на кои сум бил изложен. А сето тоа од една видео-касета (ВХС) пошто неам меморија баш пред трета средно и менингитот. Какво дете, каква убавина, кој став, кој глас. Се расплакав буквално кога видов. Цело време инскинктот ми бил во права насока, мржњата кон луѓето и системот и средината не бил без основа, напротив, цело време сите загнати да ми ебат матер. За вакви работи се прават масакри како оние во САД. And it is warranted. Успеав да се средам да се вратам околу 30-та година после години номадски живот, штедење и лишување од све, само да се заштеди нешто. После тоа самата судбина реши дека не смее да има излез, дека треба да се страда, чисто онака, за рандом. Само се надевам дека омразата нема еден ден да еруптира со нешто кое ќе заврши на ЦНН. Непростливо е она што ми го направиле, непростливо е и односот на родителите кон сето тоа. Како да се случувало на рандом дете а не на нивно. А и тука не е јасна работата и може да сум рандом. И секако, сета таа разочараност, гнев, тага треба да ја рециклирам во нешто поубаво, почовечно. Срам и беда на сите страни. Затоа одбивам да се предадам, да ме снема, да исчезнам. Го зачував психолошкото здравје како-така. Физичкото отиде одамна но и тоа гледам да го поправам во склад со (не)можностите. Човек не може а да не се запраша што тоа направил лошо во животот за една ваква ситуација. Одговорот секако е ништо, но тоа не е важно. Никогаш нема простување. Нема заборавање. Проклети нек се сите, пролкета нек им е лоза до крај на светот. Мене ми ја одземале детството и младоста, денес ми е одземено и останатото. Бидете проклети. Секој гол на Холандија во мрежата на сатанската рожба хунзистан делуваше некако оргастично. Умрете, марш во пеколот назад. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom