Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 374209" data-attributes="member: 2887"><p>Смртни случаи во поширока породица обично се траурни и мачни настани.</p><p>Но не секогаш.</p><p>Не овој пат.</p><p>Меѓу народот е популарен ставот "za umrenite sve najdobro" и некако стихијски тоа се прифаќа како нешто нормално. Така е веројатно полесно за сите.</p><p>А што да се прави кога знаеш дека тетин ти бил дно од особа, тежок агресивен алкос кој ја тепал и психички уништувал својата жена и потомството? Се најдобро? За што, за ќотеците за паранојата за децениите маки за уништените детства? Ајде бе.</p><p>И сега магично све тоа треба да се скрие под тепих, пошто ете, he finally drank him self do death?</p><p>А погребот бил прилично посетен со еден куп екс-френдови, колеги, роџаци и остала раја. Сите се собрале но не и потомството.</p><p></p><p>Не, не и не. Злобна цинична, грозна и насилна особа која остава трагични последици со своето поведение треба да има посебно место за закоп, некаде далеку во масовна гробница каде се фрлаат сличните на него. Но тоа не е нормално нели. За умрените све најдобро. Последна чест.</p><p>Злото е нормално.</p><p></p><p>Штета што човек мора да се водржи и не може да каже за каков шљам од особа се работело. Пошто као тажен настан. И што сега? За среќа тетка ми се разведе после куп хомицидни закани а за некои настани не е добро да се пишува ни на анонимен форум. Сепак, too little, too late. И остави последици кои никогаш нема да исчезнат за жал.</p><p></p><p>Еден шљам помалку на светот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 374209, member: 2887"] Смртни случаи во поширока породица обично се траурни и мачни настани. Но не секогаш. Не овој пат. Меѓу народот е популарен ставот "za umrenite sve najdobro" и некако стихијски тоа се прифаќа како нешто нормално. Така е веројатно полесно за сите. А што да се прави кога знаеш дека тетин ти бил дно од особа, тежок агресивен алкос кој ја тепал и психички уништувал својата жена и потомството? Се најдобро? За што, за ќотеците за паранојата за децениите маки за уништените детства? Ајде бе. И сега магично све тоа треба да се скрие под тепих, пошто ете, he finally drank him self do death? А погребот бил прилично посетен со еден куп екс-френдови, колеги, роџаци и остала раја. Сите се собрале но не и потомството. Не, не и не. Злобна цинична, грозна и насилна особа која остава трагични последици со своето поведение треба да има посебно место за закоп, некаде далеку во масовна гробница каде се фрлаат сличните на него. Но тоа не е нормално нели. За умрените све најдобро. Последна чест. Злото е нормално. Штета што човек мора да се водржи и не може да каже за каков шљам од особа се работело. Пошто као тажен настан. И што сега? За среќа тетка ми се разведе после куп хомицидни закани а за некои настани не е добро да се пишува ни на анонимен форум. Сепак, too little, too late. И остави последици кои никогаш нема да исчезнат за жал. Еден шљам помалку на светот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom