Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 373482" data-attributes="member: 2887"><p>Outrider`s Daily Rant 12 :</p><p></p><p>Со тек на време човек се навикнува на средината во која е stranded но и покрај тоа одвреме навреме не може а да не се изненади од тоталната негрижа, невидливост, табуизирање на лицата со ретки болести на пример. </p><p>Нормално, тоа се случува со скоро сите хронично болни кои општеството ги отпишува додека се живи, тоа се случува со лицата кои имаат психички повреди или скраја било, болести кои се уште се во категорија 'samo motika i naniva pa ke vidis posle depresia mepresia ti rekof mi rece hheheh'. </p><p></p><p>На немањето основна инфраструктура за најранливите категории граѓани се надоврзува омразата која рајата ја има за себе и за светот околу себе. Доволно е едно чекање на ред во банка да ги видите тие скискати, овенати, пропали, злобни сурати. Џемс Енсор и Оскар К. who?</p><p>Разбирам незаинтересираност и све тоа, но директно наштетување? Кој агол на Егото се полни со тоа, што и каде?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 373482, member: 2887"] Outrider`s Daily Rant 12 : Со тек на време човек се навикнува на средината во која е stranded но и покрај тоа одвреме навреме не може а да не се изненади од тоталната негрижа, невидливост, табуизирање на лицата со ретки болести на пример. Нормално, тоа се случува со скоро сите хронично болни кои општеството ги отпишува додека се живи, тоа се случува со лицата кои имаат психички повреди или скраја било, болести кои се уште се во категорија 'samo motika i naniva pa ke vidis posle depresia mepresia ti rekof mi rece hheheh'. На немањето основна инфраструктура за најранливите категории граѓани се надоврзува омразата која рајата ја има за себе и за светот околу себе. Доволно е едно чекање на ред во банка да ги видите тие скискати, овенати, пропали, злобни сурати. Џемс Енсор и Оскар К. who? Разбирам незаинтересираност и све тоа, но директно наштетување? Кој агол на Егото се полни со тоа, што и каде? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom