Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 361030" data-attributes="member: 1176"><p>Ај добро утро.</p><p></p><p>Одам во маркет да купам работи за дома, чекам на ред кај што е делот од пекарата во самиот маркет и пред мене еден чичко стои. Го гледам почнува да го фаќа секој леб, веројатно да провери колку е топол, тазе, ватевр. Леле луѓе, леле луѓе, ЛЕЛЕ. Косата на главата ми се крева значи кога некој е олку прост и недоветен, 2017 стигнавме, уште не се научивме дека рацете се гнасна средина, полна со бактерии, фаќаме се живо и диво, а тој секој леб го испофати. Тој истиот леб после ќе го јаде некој друг. Ај да е јаболко, праска, кајсија, домат, ајде се мие, лебот како да го исчистиш? Јас да сум на маркет сопственик, со црвени, големи испртинтани букви ќе напишам НЕ ЈА ДОПИРАЈТЕ ХРАНАТА. Макар што на овдешнава стока и да нацрташ, тоа што си замислиле, тоа што им е во тиквата, тоа, нема поинаку. Мој совет, секогаш купувајте леб кој е завиткан, а не директно изваден од фурна.</p><p></p><p>Една друга случка исто од кромањонци. Си бирам банани исто во маркет, доаѓа пак еден дедо, ја прашува продавачката, дали ви се компириве жолти? Таа му вика жолти се господине, какви да бидат? Аха, океј. И почнува со нокти да копа во компирот, ја ископа лушпата, го гледа компиров 10 секунди и го враќа назад. Продавачкава го зема и му вика колку да ви ставам? Дедово и вика, ааа не, проверував само какви се и дали се квалитетни, не земам. Продавачкава му вика, а добро јас сега што да му правам на компиров кога го уништивте вака? И овој мртов ладен, па кога не ви се квалитетни нема да ви се продадат. Фацата моја да ја видевте само. Мислам дека не знаев како побрзо да изреагирам, дали да плачам, да се смеам, да си удрам шамар да се освестам или него да му удрам ќотек.</p><p></p><p>Е заради вакви работи не не бидува. Од простаци саглам народ не бидува. А треба да почнам да ги челичам нервите, со луѓе ќе почнам да работам, леле мајко мила, како ќе се воздржам против вакви и јас сама не знам. Мајко мила.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 361030, member: 1176"] Ај добро утро. Одам во маркет да купам работи за дома, чекам на ред кај што е делот од пекарата во самиот маркет и пред мене еден чичко стои. Го гледам почнува да го фаќа секој леб, веројатно да провери колку е топол, тазе, ватевр. Леле луѓе, леле луѓе, ЛЕЛЕ. Косата на главата ми се крева значи кога некој е олку прост и недоветен, 2017 стигнавме, уште не се научивме дека рацете се гнасна средина, полна со бактерии, фаќаме се живо и диво, а тој секој леб го испофати. Тој истиот леб после ќе го јаде некој друг. Ај да е јаболко, праска, кајсија, домат, ајде се мие, лебот како да го исчистиш? Јас да сум на маркет сопственик, со црвени, големи испртинтани букви ќе напишам НЕ ЈА ДОПИРАЈТЕ ХРАНАТА. Макар што на овдешнава стока и да нацрташ, тоа што си замислиле, тоа што им е во тиквата, тоа, нема поинаку. Мој совет, секогаш купувајте леб кој е завиткан, а не директно изваден од фурна. Една друга случка исто од кромањонци. Си бирам банани исто во маркет, доаѓа пак еден дедо, ја прашува продавачката, дали ви се компириве жолти? Таа му вика жолти се господине, какви да бидат? Аха, океј. И почнува со нокти да копа во компирот, ја ископа лушпата, го гледа компиров 10 секунди и го враќа назад. Продавачкава го зема и му вика колку да ви ставам? Дедово и вика, ааа не, проверував само какви се и дали се квалитетни, не земам. Продавачкава му вика, а добро јас сега што да му правам на компиров кога го уништивте вака? И овој мртов ладен, па кога не ви се квалитетни нема да ви се продадат. Фацата моја да ја видевте само. Мислам дека не знаев како побрзо да изреагирам, дали да плачам, да се смеам, да си удрам шамар да се освестам или него да му удрам ќотек. Е заради вакви работи не не бидува. Од простаци саглам народ не бидува. А треба да почнам да ги челичам нервите, со луѓе ќе почнам да работам, леле мајко мила, како ќе се воздржам против вакви и јас сама не знам. Мајко мила. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom