Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 358636" data-attributes="member: 272"><p>Се` си има свое зошто и затоа. </p><p>Во Белград имаат сличен „проблем“ меѓу државни и приватни превозници, но таму можеш да влезеш со карта од државен. Имаат спогодби, и по мене, така и треба. Унифицираност и едноставност при купен билет за возење, а не да има различна вредност кај секој превозник. </p><p>За роковите погоре што спомна, тоа се оние билети од 10 возења, што и по мене е тешка глупост. Но недоволна за оноа укинување на билет за едно возење. Има странци кои се тука на ден-два, како ќе се шетаат низ градот сем со такси? И која слика ќе ја прикажат после дома? </p><p>Кога почнаа промените пред година дена, имаше мали застои, гужви, нервози со вадење на пластифицирана картичка кои траеја можеби 2 недели, но после тоа легна мање више работата на брашно. Сеа од пред НГ се дешава прав дебакл. Па уште и теткицине таму седат и работат. Само не знам што продаваат кога буквално ништо не им работи и човек не може да купи/направи трансфер од една картица во друга.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 358636, member: 272"] Се` си има свое зошто и затоа. Во Белград имаат сличен „проблем“ меѓу државни и приватни превозници, но таму можеш да влезеш со карта од државен. Имаат спогодби, и по мене, така и треба. Унифицираност и едноставност при купен билет за возење, а не да има различна вредност кај секој превозник. За роковите погоре што спомна, тоа се оние билети од 10 возења, што и по мене е тешка глупост. Но недоволна за оноа укинување на билет за едно возење. Има странци кои се тука на ден-два, како ќе се шетаат низ градот сем со такси? И која слика ќе ја прикажат после дома? Кога почнаа промените пред година дена, имаше мали застои, гужви, нервози со вадење на пластифицирана картичка кои траеја можеби 2 недели, но после тоа легна мање више работата на брашно. Сеа од пред НГ се дешава прав дебакл. Па уште и теткицине таму седат и работат. Само не знам што продаваат кога буквално ништо не им работи и човек не може да купи/направи трансфер од една картица во друга. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom