Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 354711" data-attributes="member: 2223"><p>[USER=2070]@Давор[/USER] не зезај жити мене.</p><p>Зошто тој да е обврзан да и го плаќа секое излегување, па таа за што е со него? Едно излегување ти е мин. 500 ден, секој викенд да шетаат така кошта, тоа се пари што и да работиш нема да ти стигнат така ако ги трошиш.</p><p>А плус детето не само што не работи туку и студира. Па и да работи не е должен пола плата на неа да ја дава, треба осет да се има малку. А ако и е само тоа важно на девојката значи спонзоруша е. И јас сум женско па никогаш не сум дозволила цело време дечкото да ми плаќа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 354711, member: 2223"] [USER=2070]@Давор[/USER] не зезај жити мене. Зошто тој да е обврзан да и го плаќа секое излегување, па таа за што е со него? Едно излегување ти е мин. 500 ден, секој викенд да шетаат така кошта, тоа се пари што и да работиш нема да ти стигнат така ако ги трошиш. А плус детето не само што не работи туку и студира. Па и да работи не е должен пола плата на неа да ја дава, треба осет да се има малку. А ако и е само тоа важно на девојката значи спонзоруша е. И јас сум женско па никогаш не сум дозволила цело време дечкото да ми плаќа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom