Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 354061" data-attributes="member: 272"><p>Ќе те ословам како „друже“ иако генерацискиот јаз ни` беше повеќе од дупла бројка кога го напушти ова наше заедничко царство. Па сепак беше еден од највлијателните ликови во мојот живот, иако скоро никогаш не го покажав тоа пред тебе. Понекогаш ме јаде јанза за недоволно покажаните чувства, но длабоко во себе верувам дека беше доста чувствителен човек. Како што животните те почитуваа кога ќе пристигнеше со својот автомобил, така и јас имав голем „респект“ кон тебе кога ќе продискутираше за политика, живот и особено за работа. Затоа што беше многу трудољубив и го ценеше оноа што сам човек ќе создаде со свои раце. Често викаше дека ризикот и профитот одат рака под рака - твојот spiritus movens кој подоцна и кај мене допре при првото редовно вработување. Зборуваше за тоа дека полошо нешто од „пат - позиција“ нема. За некои работи меѓу кои директноста во одредени ситуации ме имаш научено, како и тоа да не се срамам од своите постапки макар и да се понекогаш грешни.</p><p>И така друже, денес те испративме со скромна церемонија, каква што и ти наликува на твојот дух. Беше скромен но горд на оноа што самиот ти го создаде и го остави на идните поколенија.</p><p>Путуј друже и ти благодарам за се`.</p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=jiOb-H__TnQ"></a></p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=jiOb-H__TnQ">Death will never conquer</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 354061, member: 272"] Ќе те ословам како „друже“ иако генерацискиот јаз ни` беше повеќе од дупла бројка кога го напушти ова наше заедничко царство. Па сепак беше еден од највлијателните ликови во мојот живот, иако скоро никогаш не го покажав тоа пред тебе. Понекогаш ме јаде јанза за недоволно покажаните чувства, но длабоко во себе верувам дека беше доста чувствителен човек. Како што животните те почитуваа кога ќе пристигнеше со својот автомобил, така и јас имав голем „респект“ кон тебе кога ќе продискутираше за политика, живот и особено за работа. Затоа што беше многу трудољубив и го ценеше оноа што сам човек ќе создаде со свои раце. Често викаше дека ризикот и профитот одат рака под рака - твојот spiritus movens кој подоцна и кај мене допре при првото редовно вработување. Зборуваше за тоа дека полошо нешто од „пат - позиција“ нема. За некои работи меѓу кои директноста во одредени ситуации ме имаш научено, како и тоа да не се срамам од своите постапки макар и да се понекогаш грешни. И така друже, денес те испративме со скромна церемонија, каква што и ти наликува на твојот дух. Беше скромен но горд на оноа што самиот ти го создаде и го остави на идните поколенија. Путуј друже и ти благодарам за се`. [URL='https://www.youtube.com/watch?v=jiOb-H__TnQ'] Death will never conquer[/URL] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom