Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="●Untouchable°" data-source="post: 353096" data-attributes="member: 6296"><p>Веруваш во човек што едвај го познаваш, како и обично со милозливо понашање ти се продира длабоко под кожа и го почитуваш. Мислиш дека те почитува, те цени. Мислиш дека трудот, максимумот од тебе што го вадиш за некој е увиден. . Даваш се за да си успешен на работа а .. Мисли ти.. Само се надај.. И што излезе на крај? .. Злоупотребена, пак.. И пак.. И пак.. Ќе ти пласираат мед и млеко. Од уста златници ќе вадат .. Ќе те сакаат само на збор .</p><p>И толерираш наместо на 15 на 25 да добиваш плата.. Толерираш разбираш како е . Даваш јасно дознање дека уште ќе трпиш али брате стој. . Глава не мојш да крениш од долгови, плата два месеци не си ми пуштил и уште ми се понашаш? Пари немаш плата да ми пуштиш а се дупна од шетање .. Извини ама ја не сум сама. И не си единствен..</p><p>Не било до продавачките 5-6 што се сменија во рок од 2 месеци. Полека сваќам дека до вас е. Полека гледам какви измамници сте.</p><p>Среќа што не потпишав документ за понудата "да бидеш директорка на нашата нова фирма" .. Среќа што ми ги отворија очите со време.. Да се одглавеле преку нова фирма.. Вас сега ни џек пот не ве одглавува златни мои!! Чекам само прав момент. Не трпам. Се уништив поради вас. Дома пак проблеми.... бедници!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="●Untouchable°, post: 353096, member: 6296"] Веруваш во човек што едвај го познаваш, како и обично со милозливо понашање ти се продира длабоко под кожа и го почитуваш. Мислиш дека те почитува, те цени. Мислиш дека трудот, максимумот од тебе што го вадиш за некој е увиден. . Даваш се за да си успешен на работа а .. Мисли ти.. Само се надај.. И што излезе на крај? .. Злоупотребена, пак.. И пак.. И пак.. Ќе ти пласираат мед и млеко. Од уста златници ќе вадат .. Ќе те сакаат само на збор . И толерираш наместо на 15 на 25 да добиваш плата.. Толерираш разбираш како е . Даваш јасно дознање дека уште ќе трпиш али брате стој. . Глава не мојш да крениш од долгови, плата два месеци не си ми пуштил и уште ми се понашаш? Пари немаш плата да ми пуштиш а се дупна од шетање .. Извини ама ја не сум сама. И не си единствен.. Не било до продавачките 5-6 што се сменија во рок од 2 месеци. Полека сваќам дека до вас е. Полека гледам какви измамници сте. Среќа што не потпишав документ за понудата "да бидеш директорка на нашата нова фирма" .. Среќа што ми ги отворија очите со време.. Да се одглавеле преку нова фирма.. Вас сега ни џек пот не ве одглавува златни мои!! Чекам само прав момент. Не трпам. Се уништив поради вас. Дома пак проблеми.... бедници! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom