Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 352787" data-attributes="member: 1548"><p>Да да баш со тепање ќе реши во диктаторска држава. Нема да знае што се случило после ако му направат нешто, ништо чудно и затвор да лежи тој што ќе го истепа. Значи тие се заштитени, со тепање ништо не им можеш. Ти мајката ко да живееш во не знам каде, па така било тоа, оди истепај и свиркај си. Ќе си свиркаш ама накај Идризово. Кога ќе им покажеш заби, ама не со тепање, да видиш како ќе престанат. Не знам како на народов не му е доста од плашење, криење, бегање од такви ко тој.</p><p></p><p>Па не дочекал правда знам, ама треба ли таквото размислување да продолжи? Немало правда порано и готово ај ќе ќутиме. Битно е да се знае иначе, нека видат што повеќе луѓе какви газди има, на сите треба да кажеш. Јас не само што би нашол начин да најдам доказ, туку и со тој доказ во телевизија одам директно па да го видам после. Немало правда, можеби нема сеуште, ама кога не им се плашиш ништо не ти можат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 352787, member: 1548"] Да да баш со тепање ќе реши во диктаторска држава. Нема да знае што се случило после ако му направат нешто, ништо чудно и затвор да лежи тој што ќе го истепа. Значи тие се заштитени, со тепање ништо не им можеш. Ти мајката ко да живееш во не знам каде, па така било тоа, оди истепај и свиркај си. Ќе си свиркаш ама накај Идризово. Кога ќе им покажеш заби, ама не со тепање, да видиш како ќе престанат. Не знам како на народов не му е доста од плашење, криење, бегање од такви ко тој. Па не дочекал правда знам, ама треба ли таквото размислување да продолжи? Немало правда порано и готово ај ќе ќутиме. Битно е да се знае иначе, нека видат што повеќе луѓе какви газди има, на сите треба да кажеш. Јас не само што би нашол начин да најдам доказ, туку и со тој доказ во телевизија одам директно па да го видам после. Немало правда, можеби нема сеуште, ама кога не им се плашиш ништо не ти можат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom