Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 352538" data-attributes="member: 2223"><p>[USER=272]@Saladin[/USER] уште не сум разгледувала места, едно ми се виде привлечно што го издаваа во чаршијата.</p><p>Е сега не очекувам јас од старт да има профит ама барем да не бидам прво време во загуба дур се разработи.</p><p>Капитал од државата колку можам да земам и нешто кредити сакам ама страв ми е пак да не заглавам па после оди оправи се.</p><p>Не знам како идат давачките кон државата, колку месечно тие би ме коштале и каде да најдам некој кој може да ми помогне или изработи бизнис план. Не се разбирам ама ич од тоа. Отсекогаш сум сакала кафич да држам и го имам тоа подолго време на ум само во нашава ни држава со инспекции кои фрчат на сите страни и ти бараат игла во сено не знам колку е тоа паметно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 352538, member: 2223"] [USER=272]@Saladin[/USER] уште не сум разгледувала места, едно ми се виде привлечно што го издаваа во чаршијата. Е сега не очекувам јас од старт да има профит ама барем да не бидам прво време во загуба дур се разработи. Капитал од државата колку можам да земам и нешто кредити сакам ама страв ми е пак да не заглавам па после оди оправи се. Не знам како идат давачките кон државата, колку месечно тие би ме коштале и каде да најдам некој кој може да ми помогне или изработи бизнис план. Не се разбирам ама ич од тоа. Отсекогаш сум сакала кафич да држам и го имам тоа подолго време на ум само во нашава ни држава со инспекции кои фрчат на сите страни и ти бараат игла во сено не знам колку е тоа паметно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom