Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 348700" data-attributes="member: 5927"><p>Дали знаеш што воопшто напиша ?</p><p>Ова мене ми личи на ред солзи ,ред мрсули .</p><p>Види другар , гледај ги реално работите ,греота е политиката да ве ослепува па да зборите се и сешто .</p><p>Ние сме си криви и никој друг , зошто дозволивме да си одат од Арачиново а ? Зошто ? кој ги е.е Американците ,требаше Сахара да се направи ,не може некој дома да ми влага со оружје да ми убива ,а јас да го гледам и да ги чекам изродите мене да ми кажуваат ...</p><p>Наша грешка е ,едноставно е ,требаше да им се каже да си ја гледаат својата черга зошто во Ирак и Авганистан никој не им се мешаше ,а секој што беше терорист во 2001 требаше да биде убиен и точка ...</p><p>Истата грешка Куманово ,па нели тоа е очигледно кој ни го наметна ??</p><p>И тамо требаше да иде ликвидација ,нема тоа раце горе ти лево колега десно ,јас искрено сум гневен за се тоа ,а пак ке кажам сами сме криви и малку ни е ако ни е ...</p><p>Па на вести опколени куќи со опасни терористи бла бла ,божее за греотаа ,абе ало тоа е наредба само и нема ни куќа ни ништо па да видиш дали пак на глава ќе ти се качуваат ,ама додека не функционираме така ќе си ги носиме на грб ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 348700, member: 5927"] Дали знаеш што воопшто напиша ? Ова мене ми личи на ред солзи ,ред мрсули . Види другар , гледај ги реално работите ,греота е политиката да ве ослепува па да зборите се и сешто . Ние сме си криви и никој друг , зошто дозволивме да си одат од Арачиново а ? Зошто ? кој ги е.е Американците ,требаше Сахара да се направи ,не може некој дома да ми влага со оружје да ми убива ,а јас да го гледам и да ги чекам изродите мене да ми кажуваат ... Наша грешка е ,едноставно е ,требаше да им се каже да си ја гледаат својата черга зошто во Ирак и Авганистан никој не им се мешаше ,а секој што беше терорист во 2001 требаше да биде убиен и точка ... Истата грешка Куманово ,па нели тоа е очигледно кој ни го наметна ?? И тамо требаше да иде ликвидација ,нема тоа раце горе ти лево колега десно ,јас искрено сум гневен за се тоа ,а пак ке кажам сами сме криви и малку ни е ако ни е ... Па на вести опколени куќи со опасни терористи бла бла ,божее за греотаа ,абе ало тоа е наредба само и нема ни куќа ни ништо па да видиш дали пак на глава ќе ти се качуваат ,ама додека не функционираме така ќе си ги носиме на грб .. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom