Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 348572" data-attributes="member: 3001"><p>Cedomorstvoto e posebno delo i se tretira razlicno zasto vo najgolem del od majkite ne se ni svesni za samoto delo i se vo psihoticna sostojba. Vtoro prikaznata najverojatno e lazna zasto edna prvorotka za da se porodi se potrebni 8-10casa taka sto devojkata nitu mozela tolku odednas da se porodi nitu pak mozela da sokrie deka se e vo red so nea. Toj sto ja pishuval prikaznata ne ni vishol poroduvanje.</p><p>Treto etiketiranje na devojkata e maloumno. Devojkata zabremenila , nie ne ja znaeme pozadinata na prikaznata, sekomu moze da mu se sluci I NE E KURVA. I mislam deka e nevkusno bilo koj da se navreduva na forumov ....moze da se diskutira bez navredi posebno za nekoj koj ne go poznavame. Covek koj ne pominal niz nameren ili nenameren abortus i ne znae kakva trauma ostanuva na psihata na devojkite ili zenite. I ne se prepukavajte ova e tazna prikazna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 348572, member: 3001"] Cedomorstvoto e posebno delo i se tretira razlicno zasto vo najgolem del od majkite ne se ni svesni za samoto delo i se vo psihoticna sostojba. Vtoro prikaznata najverojatno e lazna zasto edna prvorotka za da se porodi se potrebni 8-10casa taka sto devojkata nitu mozela tolku odednas da se porodi nitu pak mozela da sokrie deka se e vo red so nea. Toj sto ja pishuval prikaznata ne ni vishol poroduvanje. Treto etiketiranje na devojkata e maloumno. Devojkata zabremenila , nie ne ja znaeme pozadinata na prikaznata, sekomu moze da mu se sluci I NE E KURVA. I mislam deka e nevkusno bilo koj da se navreduva na forumov ....moze da se diskutira bez navredi posebno za nekoj koj ne go poznavame. Covek koj ne pominal niz nameren ili nenameren abortus i ne znae kakva trauma ostanuva na psihata na devojkite ili zenite. I ne se prepukavajte ova e tazna prikazna. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom