Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 348527" data-attributes="member: 1176"><p>Апсолутно.</p><p>Меѓутоа јас оваа не би ја ставила во затвор. Во затвор да ставиш некој кој крадел, направил злодело во афект, тргнал по лош пат во животот, па ајде во затвор, како корективна мерка. Овде имаш човек кој најладнокрвно оди во јавен тоалет (да биде благодарна на животот момава што сепса не закачила, можела смртно да заврши како ништо), имаш раѓање на детето, фрлање во корпа за отпадоци (каде сите ги фрлаат хартиите со кои си ги бришат фекалиите) и најладнокрвно продолжување со журка како ништо да не било. Тоа не е за во затвор. Тоа ти е за во соодветна психијатриска установа, под секојдневна опсервација на психијатар, со терапија. Смести ја во Бардовци, таму и е местото. Затворот на вакви луѓе, со сериозно пореметување на совеста нема никаков ефект.</p><p></p><p>Мене и многу други работи не ми се јасни, од типот на како не сетил никој друг, нели пукнал водењак пред да се породи? Во Прага како не направиле тестови да се утврди точно што е причината за посетата, не ми е логично само антибиотик да дадат. Како ја пресекла папочната врвца? Како ја извадила плацентата? Зошто не абортирала? Пари имала сигурно, штом тргнала да на ексурзија. Уствари не ни сакам да знам, I've had enough. </p><p>И ова и случајот со бебето Најден се работи што сакам да ги заборавам, морници ме лазат кога ќе помислам што се крепи земјава.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 348527, member: 1176"] Апсолутно. Меѓутоа јас оваа не би ја ставила во затвор. Во затвор да ставиш некој кој крадел, направил злодело во афект, тргнал по лош пат во животот, па ајде во затвор, како корективна мерка. Овде имаш човек кој најладнокрвно оди во јавен тоалет (да биде благодарна на животот момава што сепса не закачила, можела смртно да заврши како ништо), имаш раѓање на детето, фрлање во корпа за отпадоци (каде сите ги фрлаат хартиите со кои си ги бришат фекалиите) и најладнокрвно продолжување со журка како ништо да не било. Тоа не е за во затвор. Тоа ти е за во соодветна психијатриска установа, под секојдневна опсервација на психијатар, со терапија. Смести ја во Бардовци, таму и е местото. Затворот на вакви луѓе, со сериозно пореметување на совеста нема никаков ефект. Мене и многу други работи не ми се јасни, од типот на како не сетил никој друг, нели пукнал водењак пред да се породи? Во Прага како не направиле тестови да се утврди точно што е причината за посетата, не ми е логично само антибиотик да дадат. Како ја пресекла папочната врвца? Како ја извадила плацентата? Зошто не абортирала? Пари имала сигурно, штом тргнала да на ексурзија. Уствари не ни сакам да знам, I've had enough. И ова и случајот со бебето Најден се работи што сакам да ги заборавам, морници ме лазат кога ќе помислам што се крепи земјава. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom