Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 338464" data-attributes="member: 3931"><p>Електра душо, многу убаво знаеш дека не е така НАЈЕДНОСТАВНО, како ти што велиш, да престане човек да се логира, ме мрзи да објаснувам сега зашто и како...Втора работа што ме чуди, зошто толку се обидувате да делувате ма мене пеагошки воспитно, да ме анализирате, да си давате мислења каква сум, дали сум зрела, зелена, мало дете што расфрла играчки а вие демек по мене собирате итд, итд...</p><p>За каков лош момак ми кажуваш прикаски??</p><p>Абе тука фали објективна и разумна, весела и малку пошеговита администрација, а не филозови и аналитичари...каде нешто не е во ред нека сечат одма а не да му даваат разни епитети и да го омаловажуваат и да нагаѓаат дали на членот му фали внимание, му паднала популарноста и други срања..</p><p>Дали сум возрасна или не, најмалку треба вас да ве занима а воопшто не треба да споредуваш плаќање по пациент....</p><p>И за крајм да те прашам, за каков терк мислиш, кој да попушти..зарем има тука теркови и попуштања...хм...има, да...некој јавно сере и по држава и по членови ама за него нема терк, има само пропусти.</p><p>Мое право е како ќе си го пополнам моето време а ваша должност не е да ме етикетирате и да пишувате реферати за мене, само направете го тоа што навистина треба.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 338464, member: 3931"] Електра душо, многу убаво знаеш дека не е така НАЈЕДНОСТАВНО, како ти што велиш, да престане човек да се логира, ме мрзи да објаснувам сега зашто и како...Втора работа што ме чуди, зошто толку се обидувате да делувате ма мене пеагошки воспитно, да ме анализирате, да си давате мислења каква сум, дали сум зрела, зелена, мало дете што расфрла играчки а вие демек по мене собирате итд, итд... За каков лош момак ми кажуваш прикаски?? Абе тука фали објективна и разумна, весела и малку пошеговита администрација, а не филозови и аналитичари...каде нешто не е во ред нека сечат одма а не да му даваат разни епитети и да го омаловажуваат и да нагаѓаат дали на членот му фали внимание, му паднала популарноста и други срања.. Дали сум возрасна или не, најмалку треба вас да ве занима а воопшто не треба да споредуваш плаќање по пациент.... И за крајм да те прашам, за каков терк мислиш, кој да попушти..зарем има тука теркови и попуштања...хм...има, да...некој јавно сере и по држава и по членови ама за него нема терк, има само пропусти. Мое право е како ќе си го пополнам моето време а ваша должност не е да ме етикетирате и да пишувате реферати за мене, само направете го тоа што навистина треба. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom