Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 329963" data-attributes="member: 272"><p>За првтото прашање одговорот е - зона на комфор. Скоро и да не постои цура која кога фатила дечко се нема подопуштено со јадењето. Посебно оние кои предтоа се со ниет да се исушат за да ќарат нешто. Тоа е затоа што работат причинско последично, а не за да се осеќаат убаво што постигнале нешто во животот. Многу многу ретки се тие кои се оддржуваат во форма. </p><p>За проблемот на ускратување на другарства од спротивен пол, запрашај ги оние кои се опсесивно посесивни, можеби ќе ти го дадат најдобриот одговор. Утре јас не можам да гарантирам ако фатам некоја таква цура дека би ги одржал сите кругови на пријателки поготово оние кои ги сметам скоро како сестри. Не знаеш што може животот да ти донесе. Но имам аверзија веднаш штом намирисам таква опседнатост и реално многу губи на цена една таква индивидуа во моите очи. Не сум некој претерано љубоморен тип, повеќе ценам отворен разговор да ми каже само дека била некаде. Фер комуникација повеќе од преголема таинственост и опседната посесивност.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 329963, member: 272"] За првтото прашање одговорот е - зона на комфор. Скоро и да не постои цура која кога фатила дечко се нема подопуштено со јадењето. Посебно оние кои предтоа се со ниет да се исушат за да ќарат нешто. Тоа е затоа што работат причинско последично, а не за да се осеќаат убаво што постигнале нешто во животот. Многу многу ретки се тие кои се оддржуваат во форма. За проблемот на ускратување на другарства од спротивен пол, запрашај ги оние кои се опсесивно посесивни, можеби ќе ти го дадат најдобриот одговор. Утре јас не можам да гарантирам ако фатам некоја таква цура дека би ги одржал сите кругови на пријателки поготово оние кои ги сметам скоро како сестри. Не знаеш што може животот да ти донесе. Но имам аверзија веднаш штом намирисам таква опседнатост и реално многу губи на цена една таква индивидуа во моите очи. Не сум некој претерано љубоморен тип, повеќе ценам отворен разговор да ми каже само дека била некаде. Фер комуникација повеќе од преголема таинственост и опседната посесивност. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom