Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Viktor k" data-source="post: 318962" data-attributes="member: 1052"><p>Мојата партија е Македонија , а кратенката што ја напиша погоре не ја разбирам и незнам што значи. Не сум ниту сум политички определен ниту сакма да бидам секое гласање излегувам и давам неважечки ливчиња , а ја не го спомнав Субрата и кој фактор е он незнам дека напраил криминал у Индија топ донираше пари у буџет со Џумалија што не започна ништо така ? Ама друг е проблемот во политички нестабилна земја услови за бизнис се се полоши ! Чукни малку глава па кажи ми пак дека сум политички определен. Што носи ова можност за инфлација , одбегнување на било каква можна инвестиција затоа што не е будала ниту еден сериозен бизнисмен да инвестира во такви услови, потоа носиш поени на Грција и душманите на Македонија и да од целава ситуација есапот ти оди вака од минатите избори до сега триесет и кусур луѓе не се појавуват на работа у собрание и зимат плата по 1000 евра ако се за народ и едни и други нека си намалат плати да видат како се врзува крај со крај со 9500 денари ? Платите ги плаќаме јас ти и сите од наш џеб и да им искочам на протести море и едни и други се за пара зинати , а во оваа ситуација најмногу ќар ќе има албанскиот фактор! Може слободно да кажеш да бе партиски си определен затоа што бруталност е полицаец да ти врзе два шамара така? Прашај кој живел во титово време ќе ти го каже следното море прво ќе те истепа полицајците па ќе те прашаа што е проблемот е така за овој народ само стапот за да дојде во ред и дисциплина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Viktor k, post: 318962, member: 1052"] Мојата партија е Македонија , а кратенката што ја напиша погоре не ја разбирам и незнам што значи. Не сум ниту сум политички определен ниту сакма да бидам секое гласање излегувам и давам неважечки ливчиња , а ја не го спомнав Субрата и кој фактор е он незнам дека напраил криминал у Индија топ донираше пари у буџет со Џумалија што не започна ништо така ? Ама друг е проблемот во политички нестабилна земја услови за бизнис се се полоши ! Чукни малку глава па кажи ми пак дека сум политички определен. Што носи ова можност за инфлација , одбегнување на било каква можна инвестиција затоа што не е будала ниту еден сериозен бизнисмен да инвестира во такви услови, потоа носиш поени на Грција и душманите на Македонија и да од целава ситуација есапот ти оди вака од минатите избори до сега триесет и кусур луѓе не се појавуват на работа у собрание и зимат плата по 1000 евра ако се за народ и едни и други нека си намалат плати да видат како се врзува крај со крај со 9500 денари ? Платите ги плаќаме јас ти и сите од наш џеб и да им искочам на протести море и едни и други се за пара зинати , а во оваа ситуација најмногу ќар ќе има албанскиот фактор! Може слободно да кажеш да бе партиски си определен затоа што бруталност е полицаец да ти врзе два шамара така? Прашај кој живел во титово време ќе ти го каже следното море прво ќе те истепа полицајците па ќе те прашаа што е проблемот е така за овој народ само стапот за да дојде во ред и дисциплина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom