Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 318936" data-attributes="member: 272"><p>whoa people...</p><p>Сериозно бе луѓе?</p><p>Ама најсериозно?</p><p></p><p>Да замижуваш пред ваква наказа која се натакнала на врвот со умисла да го црпи секој твој заштеден денар преку даноци, казни и слобода на право на говор е исто еднакво на соучешништво. Мислиш дека не сум во право? Утре ќе видиш кога ќе ти зачука на врата, ќе си го побара арачот. Но утре ќе биде доцна.</p><p>Целата суштина на врвот е вака да не` разедини. Не дека протестантите се нешто различни. Но барањата им се поскромни. Бараат само поддршка од сите. Буквално сите. Не им е битно кој си и што си. Но со самото тоа што мижиш пред нив при ваква ситуација на угнетеност, имаат секакво право да те изетикетираат како соучесник. За разлика од нив, врвот си го бараат арачот. А ако немаат луѓе од кај да го зимат, секако ќе го зголемат додека ти не дојдеш до питачки стап</p><p>Но што тропам јас, имам блиски пријатели кои слепо веруваат на врвот. И пак утре ќе бидам тој што ќе ги викне на кафе и ќе им рече дека беше во право. Без разлика дали тие би ми ја залепиле етикетата на најголемиот предавник.</p><p></p><p>Peace</p><p>[MEDIA=youtube]RoVAUUFjl0I[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 318936, member: 272"] whoa people... Сериозно бе луѓе? Ама најсериозно? Да замижуваш пред ваква наказа која се натакнала на врвот со умисла да го црпи секој твој заштеден денар преку даноци, казни и слобода на право на говор е исто еднакво на соучешништво. Мислиш дека не сум во право? Утре ќе видиш кога ќе ти зачука на врата, ќе си го побара арачот. Но утре ќе биде доцна. Целата суштина на врвот е вака да не` разедини. Не дека протестантите се нешто различни. Но барањата им се поскромни. Бараат само поддршка од сите. Буквално сите. Не им е битно кој си и што си. Но со самото тоа што мижиш пред нив при ваква ситуација на угнетеност, имаат секакво право да те изетикетираат како соучесник. За разлика од нив, врвот си го бараат арачот. А ако немаат луѓе од кај да го зимат, секако ќе го зголемат додека ти не дојдеш до питачки стап Но што тропам јас, имам блиски пријатели кои слепо веруваат на врвот. И пак утре ќе бидам тој што ќе ги викне на кафе и ќе им рече дека беше во право. Без разлика дали тие би ми ја залепиле етикетата на најголемиот предавник. Peace [MEDIA=youtube]RoVAUUFjl0I[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom