Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 318341" data-attributes="member: 1081"><p>Абе искрено .. одамна ипоповски каде каде беше поактивен. И непреведени делови средуваше, нешто ако не работи одма или гасеше форум додека се среди или во меѓувреме средуваше .. Полани за Нова Година тури нешто што личеше на снег (не дека е којзнае колку битно тоа, али ипак е), годинава тикви поголеми цветаа .. И не гледам како е тоа вина на членовите. Ако не може сам, па мајке му нека си земе уште некој. </p><p>Неколку форуми што знам, имаат 2 - 3 админи. Едниот ако не може нешто, нека средат другите. Одамна реков дека сам не може да среди се.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 318341, member: 1081"] Абе искрено .. одамна ипоповски каде каде беше поактивен. И непреведени делови средуваше, нешто ако не работи одма или гасеше форум додека се среди или во меѓувреме средуваше .. Полани за Нова Година тури нешто што личеше на снег (не дека е којзнае колку битно тоа, али ипак е), годинава тикви поголеми цветаа .. И не гледам како е тоа вина на членовите. Ако не може сам, па мајке му нека си земе уште некој. Неколку форуми што знам, имаат 2 - 3 админи. Едниот ако не може нешто, нека средат другите. Одамна реков дека сам не може да среди се. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom